Connect with us
Mărturia pacientului 24: "O să țin minte toată viața acest număr. Mulți compară coronavirus cu o gripă ceea ce e foarte greșit"

Știri

Mărturia pacientului 24: „O să țin minte toată viața acest număr. Mulți compară coronavirus cu o gripă ceea ce e foarte greșit”

Pacientul cu numarul 24 a fost Bogdan Aron, iar povestea lui este una incredibila. El a aflat din presa ca are coronavirus. Barbatul ii avertizeaza pe romani sa nu considere ca virusul este unul simplu ca o gripa normala.

Mărturie în exclusivitate a unui român care s-a vindecat de coronavirus. Bogdan Aron, cel care apare în statistici ca pacientul cu numărul 24 și care povestea că a aflat din presă de faptul că are coronavirus, a vorbit la Realitatea PLUS despre experiența pe care a trăit-o.

„Am fost cazul 24, de fapt am fost cazul 7 din 11 martie, cred ca sunt niste numere pe care o sa le tin minte toata viata. Eu ma simt foarte bine acum, a trecut mai mult de o luna si aproape o luna din momentul in care am fost externat. Acum mi am revenit complet”, a spus barbatul.

Bogdan Aron a fost unul dintre acei pacienți care nu au avut simptome grave. El spune că a ajuns să fie testat chiar la insistențele lui.

„Prima oara e socul evident dupa care incepti sa te obisnuiesti cu situatia. Ce cred ca e cel mai greu? 2 lucruri: primul, ca nu stii cat de greu si da rau o sa fie in cazul tau, si al doilea probabil ca totii suntem ingrijorati de persoanele din jurul nostru. Sunt foarte multi care compara cu gripa normala ceea ce e foarte gresit, e o boala pe care trebuie s-o depasim cu totii impreuna”, a mai spus barbatul.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top