Connect with us

Știri

Marturii cutremuratoare de la mormantul lui ARSENIE BOCA: „L-am tinut in mainile mele tremurand”

Trupul parintelui Arsenie Boca a fost scos din mormant de mai multe ori, de-a lungul timpului. Martorii la deshumarile celui supranumit Sfantul Ardealului au oferit povesti cutremuratoare despre cele petrecute.

„Trebuie sa va marturisesc ca in noaptea aceea parintele m-a chemat tainic si pe mine ca sa fiu de fata ca martor la dezgroparea lui care s-a facut la lumina lumanarii si a lunii. Am baut apa scoasa din mormant, am sarutat sfintele oase si capul inmiresmat. L-am tinut in mainile mele tremurand”, a marturisit ucenicul parintelui Arsenie Boca, Petru Vamvulescu.

Si parintele Arsenie de la Manastirea Sfantul Ilie din  Toplita a povestiti ce s-a intamplat cand a vizitat pentru prima oara mormantul lui Arsenie Boca.

CITESTE SI: ARSENIE BOCA: Zece CUGETARI ale Sfantului Ardealului

CITESTE SI: Arsenie Boca, despre relatii si desfranare

CITESTE SI: Arsenie Boca, PROFETIE APOCALIPTICA: „Se va bea sange din om!”

„Spre surprinderea tuturor, mormatul era plin de flori proaspete, cu toate ca e vreme de iarna, dar asta dovedeste evlavia si repectul pe care foarte multi il poarta Parintelui. Oamenii au adus flori si, in primul rand, jertfa lor, osteneala lor. Revarsarea asta mare de credinciosi care a avut loc la Manastirea Prislop este un semn de evlavie fata de Parintele si toti care au venit seara au ramas in continuare pana la ora trei noaptea in cantari, in acatiste, in paraclise impreuna cu preotii care, printre rugaciuni, mai rosteau si din invataturile Parintelui Arsenie sau spuneau ce-si aduceau ei aminte despre el sau chiar ceea ce i-a invatat Parintele ca trebuie sa le spuna, ei ca preoti, credinciosilor”, a povestit parintele Arsenie de la Manastirea „Sf. Ilie” din Toplita.
foto:monitorulcj.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top