Connect with us
Vremea Florin Busuioc Pro TV - Scand temperaturile cu 19 grade

Știri

MasterChef 2019 revine la Pro TV. Iată cum te poți înscrie la casting

Masterchef revine. Prima emisiune culinară de tip concurs revine la Pro TV anul acesta, conform unui anunț făcut de postul de televiziune.

Iubită de telespectatori Masterchef anunța deja pe site-ul masterchef.protv.ro înscrierile pentru concurenții care vor să participe la show.

Emisiunea a apărut în România, pentru prima data, la Pro TV, în anul 2011. Atunci juriul îi avea în componență pe Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea.

Ultimul sezon difuzat a fost sezonul 6, iar din cauza cifrelor proaste de audiență, emisiunea nu mai continuat cu sezonul 7. Dupa ce echipa a plecat la Antena 1, Masterchef a scăzut considerabil în audiențe iar Pro TV a scos-o de pe post.

Anunțul Pro TV

Anul acesta, PRO TV pregătește un nou sezon MasterChef, cel mai tare cooking show din România!
Cei care cred că sunt pregătiți să demonstreze unei țări întregi că au toate calitățile și sunt pricepuți în bucătărie pot concura pentru titlul de MasterChef. Înscrierile au loc pe masterchef.protv.ro sau la numărul de telefon 0751.120.611!

PRO TV dă startul preselecțiilor pentru un nou sezon MasterChef! Știi să prepari delicatese care uimesc prin gustul fascinant sau aspectul desăvârșit? Ai îndemânarea să pregătești un desert delicios? Dacă ustensilele de bucătărie nu au secrete pentru tine, nu mai aștepta și înscrie-te! Bucătăria MasterChef te așteaptă!

Masterchef este destinat pasionaților de bucătărie nu doar profeșioniștilor. Data la care va fi lansat încă nu a fost anunțată. Cel mai probabil show-ul va aparea în toamnă.

Juriul emisiunii Masterchef 2019

  • Liviu Popescu
  • Chef Samuel Le Torriellec

  • Chef Razvan Exarhu

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top