Connect with us
Medicii de la UPU Floreasca au decis sa isi retraga demisiile, dupa ce managerul spitalului, dr. Sorin Paun a anuntat ca demisioneaza din functie.

Știri

Medicii de la UPU Floreasca si-au retras demisiile

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) Floreasca au decis sa revina asupra deciziilor de demisie. Conform Antena 3 si asistente medicale care au anuntat ca demisioneaza sunt asteptate sa faca acelasi gest.

Se pare ca oficialii din Ministerul Sanatatii au reusit sa ii convinga pe cei 22 de medici demisionari sa ramana la Spitalul Floreasca, plecarea managerului Sorin Paun fiind decisiva in decizia lor.

„Am decis sa incepem sa ne retragem demisiile, dupa ce Ministerul Sanatatii ne-a asigurat ca toate problemele de functionare a spitalului se vor rezolva si, mai ales, ca nu se vor repeta. Noi asta am dorit, sa ne putem desfasura activitatea normal”, a declarat unul dintre demisionarii de la UPU-SMURD Floreasca, medicul Gabriela Bratosin.

Sorin Paun, managerul interimar al Spitalului Floreasca, si-a inaintat demisia din functie, miercuri seara, in urma discutiilor cu ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Citeste si: Bogdan Oprita, seful Unitatii de urgenta Floreasca, reactie transanta dupa demisia lui Sorin Paun

Citeste si: Raed Arafat, reactie despre situatia de la Spitalul Floreasca: Conflictul trebuie deblocat

Si secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a spus ca doreste deblocarea rapida a conflictului de la Floreasca. ”In mod normal, conflictul ar trebui sa se deblocheze acum, nu mai exista motiv pentru conflict. Asa cum a zis si ministrul Voiculescu, era o problema de comunicare majora acolo si nu numai cu UPU, pentru ca ieri au fost, la intâlnirea de la minister, impreuna cu cei de la urgente, si alti medici, printre care anestezisti. Lucruile trebuie sa se reaseze”, a spus fondatorul SMURD, Raed Arafat, care a participat, miercuri seara, la prima parte a intâlnirii dintre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si medicii protestatari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top