Știri

Cristian Popescu, găsit mort în mașină

Medicul Cristian Dinu Popescu, unul dintre cei mai apreciați medici neurologi români și fost director al Spitalului de Recuperare Iași a fost găsit mort în mașină.

El fusese dat dispărut încă de vineri de familia sa, iar apropiații susțin că acesta ar fi murit din cauza unui accident vascular cerebral.

Potrivit presei locale, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în automobilul său, pe raza localității Petrești.

„Potrivit solicitării, în localitatea Petreşti a fost găsit într-o maşină un bărbat necunoscut, inconştient. La locul indicat în urma apelului s-a deplasat un echipaj C2, cu medic, al SAJ Iaşi. Din păcate, bărbatul era deja decedat şi nu s-a mai putut face nimic. Au fost anunţaţi reprezentanţii Poliţiei şi criminaliştii, după cum se procedează în astfel de cazuri“, a declarat Nicolai Pralea, asistent medical, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Starea de sănătate a medicului Cristian Dinu Popescu nu era printre cele mai bune. El suferise primul accident vascular în luna iunie a anului trecut, în timp ce se deplasa la un congres.

Cine a fost Cristian Dinu Popescu

Născut pe 18 martie 1950, la Buzău, neurologul a publicat peste o sută de lucrări științifice în țară și peste hotare.

Cristian Dinu Popescu

Profesorul Cristian Dinu Popescu a fost directorul Spitalului de Recuperare şi a coordonat activitatea clinicii de neurologie din unitatea medicală mai mulţi ani. A fost vicepreşedintele Societăţii Române de Neurologie, membru al Comisiei de Neurologie a Ministerului Sănătăţii şi membru în Comitetul de experţi al CNSAS Bucureşti.

Articole similare

Tragedie! A murit chiar in sectia de politie!

Tragedie în showbizz! Doi morți și patru răniți, printre care și…

Acest articol a fost actualizat la: 2017-04-14T09:19:59+03:00 9:19

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More