Știri

A salvat mii de vieți, dar nu a putut să o salveze și pe a lui. A murit la doar 52 de ani…

Doctorul Paul Marin Pătrașcu, șeful secției de neurochirurgie de la Spitalul Universitar de Urgență București, a murit. El era unui dintre cei mai buni neurochirurgi din țară și salvase mii de vieți.

Medicul Pătrașcu avea doar 52 de ani și era o persoană foarte discretă, tată a doi copii. El a pierdut bătălia cu o boală incurabilă.

„O mare pierdere pentru medicina românească. Un om dedicat, aplecat asupra fiecărui caz. Pe lista sa de pacienți se află mii de oameni din Olt. Am găsit în Paul Pătrașcu un excelent colaborator, un om cu suflet mare. De câte ori am avut nevoie de un serviciu complementar, am apelat cu încredere la medicul și omul Paul Pătrașcu.

Un profesionist adevărat care va fi, cu greu înlocuit, un reper pentru medicina de înaltă performanță din România. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat medicul Renică Diaconescu, senator în parlamentul României, conform ziaruldeolt.ro.

Citește și: O celebră actriță a murit din cauza unei supradoze!

Citește și: Iordana Bordilă a murit!

Vezi comentarii

  • Sincere condoleante am ramas socata nu pot SA cred pe mine ma operat de hernie de disc zilele trecute il recomandasem la o cunostina nu por SA cred asa ceva Dzeu sa-l ierte

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More