Connect with us
Mega Image, decizie de ultimă oră! Se introduc ore speciale de acces pentru vârstnici

Știri

Mega Image, decizie de ultimă oră! Se introduc ore speciale de acces pentru vârstnici

În plină pandemie de coronavirus Mega Image ia o decizie de ultimă oră care să vină în spirjinul persoanelor cu risc crescut de îmbolnăvire. Marele lanț de magazine introduce un program special de funcționare pentru vârstnici și persoane cu dizabilități, în scopul de a ajuta aceste categorii cu risc crescut.

Mega Image, decizie de ultimă oră! Se introduc ore speciale de acces pentru vârstnici

Magazinele Mega Image și Shop&Go vor avea un program special de luni, 23 martie. Astfel, în intervalul orar 07.00 – 08.00 vor avea acces în magazin doar persoanele în vârstă și cele cu dizabilități.

Vă reamintim că bilanțul zilei de 21 martie aduce vești proaste: numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus a ajuns la 367, cu 59 de cazuri noi față de ziua precedentă. Este ziua cu cele mai multe cazuri declarate.

Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire. Persoanele infectate au vârste cuprinse între 1 și 74 de ani.

La ATI, în momentul de față, sunt internați 14 pacienți, iar 3 dintre aceștia sunt în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Totodată, MAE anunță că alți 4 cetățeni români au decedat în străinătate din cauza infecției cu coronavirus, numărul total ajungând la 7.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Ghita Manolr

    2020-03-21T15:31:16+02:00 at 15:31

    Buna ziua.Ce inseamna pt.Mega imge,persoane in varsta?Adica de la 60 ani,70ani,sau 80?Cum face,le cere buletinul la intrare?Sau ramane la aprecierea lucratorilor?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top