Connect with us
Melania Trump, soția lui Donald Trump, amenință că va da o revista People în judecată

Știri

Melania Trump, soția lui Donald Trump, amenință că va da o revista People în judecată

Melania Trump sare în apărarea soțului ei! Ea a ameninţat că dă în judecată revista People şi pe o fostă jurnalistă pentru declaraţii „false şi complet inventate”, după ce aceasta din urmă a scris că Donald Trump a sărutat-o cu forţa în timpul unui interviu în 2005, relatează AFP.

Soţia candidatului republican a dezminţit joi seara că s-a întâlnit sau a discutat la New York cu jurnalista Natasha Stoynoff şi a postat pe Twitter o scrisoare a avocatului ei care solicită „retractarea şi prezentarea de scuze” cu privire la pasaje dintr-un articol, scrie news.ro.

Altfel, ea ameninţă că „are în vedere proceduri judiciare”.

„Iată adevărul: doamna Trump nu s-a întâlnit niciodată cu doamna Stoynoff pe stradă şi nu a purtat vreun fel de conversaţie cu ea”, scrie avocatul Charles Harder.

„Ele nu sunt prietene, nu au fost vreodată, (nu sunt) nici măcar cunoştinţe”, subliniază el.

Cabinetul avocatului reclamă revistei şi jurnalistei ca aceste solicitări să fie luate în considerare în 24 de ore, „altfel doamna Trump va avea în vedere proceduri judiciare”.

În scrisoare nu sunt citate acuzaţiile jurnalistei, potrivit căreia Donald Trump a sărutat-o cu forţa, în urma unui interviu cu ocazia aniversării căsătoriei acestuia cu cea de a treia soţie, la acea vreme însărcinată, în 2005.

„M-am întors cu spatele, iar în câteva secunde m-a împins într-un perete şi şi-a băgat cu forţa limba în gura mea”, a scris jurnalista.

Candidatul la fotoliul de la Casa Albă a dezminţit aceste acuzaţii.

„Aceste acuzaţii vicioase potrivit cărora aş fi avut un comportament deplasat cu femei sunt total şi absolut false”, a declarat Trump joi, într-un discurs pe care l-a susţinut la West Palm Beach, în Florida.

Cel puţin şase femei l-au acuzat pe magnatul în domeniul imobiliar de relaţii fizice nesolicitate, potrivit unor informaţii publicate de ziarul The New York Times (NYT), postul NBC, revista People şi alte reviste.

Majoritatea acestor informaţii au fost publicate după ce Trump a dat asigurări, în a doua dezbatere cu rivala sa democrată Hillary Clinton, că nu a obligat niciodată vreo femeie în acest fel.

Trump a declarat că avocaţii săi pregătesc un proces împotriva NYT – care a publicat mărturiile a două femei care l-au acuzat că le-a pipăit – dacă ziarul nu retractează articolul.

În articolul său din revista people, jurnalista Natasha Stoynoff povesteşte cum s-a întâlnit cu Melania trump.

„În acea iarnă m-am îmntâlnit cu Melania pe Fifth Avenue, în faţa Trump Tower, în timp ce intra în clădire. Îl ţinea pe Barron în braţe. «Natasha, de ce nu te mai vedem?», m-a întrebat Melania, care m-a îmbrăţişat. Eu i-am zâmbit, i-am spus că-mi lipseşte şi am strâns picioruşul lui Barron”, a scris ea.

Avocatul eventualei Primei Doamne Charles Harder l-a reprezentat cu succes pe fostul luptător Hulk Hogan în procesul împotriva Gawker Media, în urma căruia un juriu a hotărâr să fie despăgubit cu suma de 140 de milioane de euro, care a postat o înregistrare video cu hogan făcând sex cu soţia unui prieten.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top