Connect with us
Primăria Capitalei, lovitură grea pentru UBER

Știri

Mesaj de ULTIMĂ ORĂ către Gabriela Firea! Ce transmite compania UBER

Mark Boris Andrijanič, Public Policy Associate UberCEE, a declarat în cadrul unui eveniment organizat la Bucureşti că Uber propune Primăriei Capitalei un parteneriat de dată sharing.

„Uber poate să contribuie la fluidizarea traficului oferind date despre cele mai aglomerate străzi şi intersecţii, despre orele cu traficul cel mai intens, pe zone, sau despre semafoarele problematice, aşa cum am făcut în oraşe că Washington, Boston sau Bogota. Acesta este marele avantaj al tehnologiei. Toate cursele realizate prin intermediul platformei formează o baza de date privind traficul din Bucureşti, iar această poate fi un instrument extrem de util pentru administraţia publică locală în planificarea politicilor publice din zona mobilităţii urbane. Avem datele, avem instrumentele – adresăm Primăriei o invitaţie de lucra împreună”, a declarat acesta.

Alte soluții propuse de Uber sunt uberPOOL, serviciul prin care două până la cinci persoane pot împărți o mașină către o destinație comună, sau UberGREEN, serviciul cu mașini electrice și hibrid, ambele servicii pe care Uber vrea să le aducă la București până în 2020, potrivit start-up.ro.

Citeşte şi Zboruri directe Bucuresti – Montreal si Toronto! Air Canada începe operarea pe Aeroportul Henri Coandă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top