Connect with us

Știri

Mesajele de Anul Nou ale politicienilor din România

Așa cum e tradiția, în noaptea dintre ani se transmit mesaje către cei dragi. Nici politicienii nu au stat pe gânduri și au publicat pe paginile lor de socializare mesaje pentru români.

Klaus Iohannis: „Dragi români, fie că trăiţi în ţară sau sunteți plecați peste hotare, nu vă pierdeți încrederea în România! Mai avem încă multe de făcut, dar am speranţa că, împreună, vom reuşi!
La mulți ani tuturor și un An Nou fericit!”

 

Dacian Ciolos: „Mâine anul se înnoiește și tragem brazdă adâncă pentru un an 2017 prosper și bun.

Doresc românilor de pretutindeni, doresc fiecăruia dintre noi, mai mult zâmbet, mai multe bucurii, mai multă încredere și forța de a recunoaște că prosperitatea ne împlinește atunci când este construită cu onestitate și muncă cinstită, că schimbarea care ne face mai buni vine din convingere și că numai împreună putem împlini sentimentul de acasă.

România este după chipul si asemănarea noastră. Dacă ne-o dorim mai bună, mai prosperă, mai curată, mai respectată, vă urez tuturor să aveți încredere că putem, fiecare dintre noi și toți împreună, să fim astfel.

La Mulți Ani cu sănătate și dragoste în mijlocul familiei și alături de cei dragi!”

Traian Băsescu: „Noul an să vă aducă sănătate, bucurii alături de cei dragi şi prosperitate!”

Liviu Dragnea: „Sunt multe de spus despre 2016. Un an agitat, cu multă muncă… Un an greu, în care tot ce am urmărit a fost interesul nostru, al românilor, de a avea stabilitate politică și economică, de a avea un guvern legitim care să înceapă să pună în practică ce am promis în campanie, sub sloganul indraznestesacrezi în România!
Am făcut tot ce a depins de mine pentru ca țara să nu fie aruncată într-o criză politică. Cu greu, în final, am reușit!
Îmi doresc ca #2017 să fie un An al reconstrucției, un An al creșterii economice care să se simtă în buzunarele românilor, un An în care cetățeanul să simtă mai mult respect din partea statului!
La mulți ani, români! Dumnezeu să binecuvânteze Romania!”

Adrian Năstase: “La mulţi ani! Să aveţi un an bun, un an frumos şi voi şi copiii voştri, familiile voastre. Un an nou plin de bucurii şi frumos precum ziua de astăzi. La mulţi ani!”

Raluca Țurcan: “2017, un An Nou, un nou început. Uitaţi ce a fost rău, bucuraţi-vă de ce a fost bine! Vă urez din inimă să aveţi un an bun, norocos, fericit, cu multă sănătate şi oameni dragi aproape. La mulţi ani!”

Victor Ponta: ” Va urez tuturor un An Nou Fericit – 2017 sa va aduca sanatate, liniste si bucurie, iar relele lui 2016 sa se stearga cat mai repede! Vreau sa le multumesc in mod special celor multi (prieteni, cunoscuti si necunoscuti) care mi-au fost alaturi „la greu – nu la bine” in acest an 2016; un an cu destule necazuri si nedreptati pentru mine si familia mea, dar care s-a incheiat cu bine. Sunt sigur ca in 2017 Dumnezeu ne va da mai multa liniste si bucurii! La multi ani!”

Sorin Grindeanu: „Dragi români, anul care tocmai se încheie a fost unul complicat, cu multe încercări. Țara a cunoscut o perioadă plină de incertitudini care încep să se risipească și cu toții sperăm că Noul An ne va aduce liniște, progres și zile mai bune. Vă asigur că viitorul Guvern va lua de urgență măsurile necesare pentru a crește calitatea vieții românilor. Încrederea pe care dumneavoastră ați avut-o în programul nostru de guvernare ne obligă și ne responsabilizează. Pe această cale, în numele colegilor mei, vă mulțumesc! Îmi doresc ca 2017 să ne aducă tuturor sănătate, încredere și prosperitate! LA MULȚI ANI!”

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top