Connect with us
Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Facebook dupa moartea lui Radu Beligan. Seful statului si-a exprimat regretele fata de decesul actorului.

Știri

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa moartea lui Radu Beligan

Seful statului a scris un mesaj pe contul personal de Facebook, in care il numeste pe Radu Beligan :intruchiparea desavarsita a omului de teatru” si isi exprima regretele fata de decesul marelui actor si regizor.

„Viata este o scena, spunea Shakespeare. Astazi, Radu Beligan, intruchiparea desavarsita a actorului, a omului de teatru, paraseste aceasta scena. Prin energia dedicata publicului de-a lungul intregii sale vieti, ne-a lasat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fara daruire, credinta in valorile fundamentale ale umanitatii si fara iubire. Aplauzele publicului i-au fost cel mai drag cantec si imbold, fie ca ele sa-i insoteasca memoria in posteritate. Ne vom aminti de Radu Beligan la fiecare coborare si ridicare de cortina. Dumnezeu sa va odihneasca, Maestre!”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Radu Beligan a murit la 97 de ani

Citeste si: Decizia luata de Radu Beligan inainte de moarte

Reamintim ca maestrul Radu Beligan a murit la varsta de 97 de ani, la spitalul Elias. Potrivit medicilor, el a suferit un stop cardiorespirator neresuscitabil. Actorul fusese internat inca de vineri, dupa ce starea de sanatate i se inrautatise.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top