Connect with us
Vremea se strica! ANM a emis o informare meteorologica, valabila de marti, 22 martie, in care avertizeaza ca vor cadea precipitatii si va fi frig.

Știri

Meteorologii avertizeaza: VREMEA se strica! Vezi informarea ANM

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologica in care avertizeaza ca vremea se strica si ca vor cadea precipitatii in toata tara.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologica in care avertizeaza ca vremea se strica si ca vor cadea precipitatii in toata tara.

Avertizarea este valabila in intervalul marti, 22 martie, ora 9.00 – joi, 24 martie, ora 18.00. Se vor semnala precipitatii in general moderate cantitativ, ninsori consistente la munte, intensificari ale vantului, racire.

 

VREMEA: „In intervalul mentionat, se vor semnala precipitatii in toata tara. Vor fi ploi, iar incepand din noaptea de miercuri spre joi (23/24 martie), in estul si in sud-estul Transilvaniei si in jumatatea de nord a Moldovei precipitatiile vor fi mixte. La munte vor predomina ninsorile, mai consistente in Carpatii Meridionali si de Curbura.

In sudul, estul si centrul teritoriului se vor cumula, in special in data de 23 martie, cantitati de apa de 15…25 l/mp, iar local, mai ales in zona deluroasa, peste 30 l/mp.

Vantul va avea intensificari temporare, cu precadere pe parcursul zilei de 23 martie, in majoritatea zonelor, cu rafale de peste 55…60 km/h in regiunile sudice si la munte.

Valorile termice diurne vor fi in scadere, caracterizand, in cea mai mare parte a tarii, o vreme rece pentru ultima decada a lunii martie”, se arata in informarea ANM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top