Connect with us
Metroul va circula la intervale mai mici. Ce trebuie să ştie călătorii

Știri

Metroul va circula la intervale mai mici. Ce trebuie să ştie călătorii

Trenurile de metrou vor circula la un interval de maximum 8 minute, faţă de intervalul actual de 12 minute, între staţiile Gara de Nord şi Străuleşti de pe Magistrala 4, începând cu 1 mai 2018, informează Metrorex.

„În acest sens, în perioada 1 martie – 30 aprilie a.c., se vor desfăşura ultimele lucrări pentru montarea echipamentelor de automatizare a traficului pe Magistrala 4, tronsonul Străuleşti – Parc Bazilescu.

În perioada lucrărilor circulaţia se va desfăşura astfel: 1 – 31 martie 2018, pe distanţa Străuleşti – Jiului – Străuleşti, firul 1, circulaţia se va desfăşura în sistem pendulă, la un interval de 15 minute iar pe distanţa Gara de Nord – Jiului – Gara de Nord, la un interval de 10 minute.

Când se va relua circulaţia în condiţii normale

În perioada 1 – 30 aprilie 2018, pe distanţa Străuleşti – Jiului – Străuleşti firul 2, circulaţia se va desfăşura în sistem pendulă, la un interval de 15 minute iar pe distanţa Gara de Nord 2 – Jiului – Gara de Nord 2, la un interval de 10 minute”, precizează sursa citată.

Pentru continuarea călătoriei spre staţiile de metrou Străuleşti sau Gara de Nord 2, pasagerii vor schimba trenul în staţia Jiului, de la cealaltă linie.

Odată cu finalizarea lucrărilor, circulaţia trenurilor de metrou, se va relua în condiţii normale în ambele direcţii, cu interval de succedare a trenurilor mai mic cu cel puţin 4 minute, faţă de intervalul actual de circulaţie.

Citeşte şi Concluzie în cazul crimei de la metrou. S-a încheiat raportul psihiatric al criminalei

Surse din ancheta privind crima de la metrou arată că suspecta poate răspunde penal. Potrivit unor surse apropiate anchetei, acel raport psihiatric făcut Magdalenei Șerban s-a încheiat.

Acesta arată că, în momentul în care a comis crima de la metrou din Dristor, femeia avea discernământ.

Magdalena Şerban poate să răspundă penal

Raportul psihiatric a durat aproximativ 2 luni. În tot acest timp, Magdalena Şerban a fost supusă mai multor teste şi a ajuns de mai multe ori la Institutul de Medicină legală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top