Connect with us
Mici și bere la sediul PSD! Liviu Dragnea și un gălățeanul Bogdan Lungu, la o masă cu jurnaliștii

Știri

Mici și bere la sediul PSD! Liviu Dragnea și gălățeanul Bogdan Lungu, la o masă cu jurnaliștii

S-a lăsat cu mici și bere la sediul PSD din Capitală. În fața camerelor de filmat, șeful social-democraților, Liviu Dragnea, a stat la o bere și niște mici pe grătar alături de un gălățean.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit luni cu internautul care a pierdut un pariu cu el şi a promis că aduce o ladă cu bere, social-democratul oferind micii.

În urmă cu o săptămână, liderul PSD a fost provocat de un internaut să demonstreze că el îşi scrie postările de pe Facebook, miza fiind o navetă cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul maşinii, întrebând „cum rămâne cu naveta cu bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă pe internaut luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmând ca internautul să aducă berea.

Bogdan Lungu, gălățeanul care a pierdut pariul, s-a ținut de cuvânt și s-a prezentat luni cu o navetă de bere la sediul PSD din București.

“Sunt din Galaţi. Luni vin cu naveta cu bere. Să văd dacă am cui să dau pariul pierdut. Râdeţi, glumiţi… dar eu chiar mă duc la ora şi locul stabilit. Să vedem…”, spunea acesta. Bogdan Lungu a participat alături de familia sa la protestele antiguvernamentale.

De altfel, el le-a declarat azi jurnaliștilor că nu a votat și nu va vota cu PSD și că are foarte multe de reproșat președintelui Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea a fost foarte bine dispus la întâlnirea cu gălățeanul și i-a invitat și pe jurnaliști să guste din micii care erau „din porc și vită”, de la fiul său.

Bogdan Lungu nu a dorit să guște din micii lui Dragnea, spunând că nu vrea pomană electorală.

Totodată acesta mai pariat că PSD nu va face 150 km de autostradă.

Citește și: Se schimbă data la care vine pensia! Liviu Dragnea a făcut anunțul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top