Connect with us
Gigantul american Microsoft, producătorul sistemului de operare Windows, a obținut un brevet prin care ascute lupta contra pirateriei.

Știri

ANUNȚ ȘOC! Toți cei care au WINDOWS piratat acasă sunt afectați de asta!

Microsoft a luat o decizie radicală împotriva pirateriei. Compania care produce sistemul de operare Windows a obținut un brevet pentru o tehnologie care să identifice și să marcheze utilizatorii care folosesc conținut în mod ilegal.

Noul sistem va împiedica utilizatorii să acceseze conținutul piratat, iar cei ce dețin licența vor ști imediat cine sunt utilizatorii care piratează. Astfel ei ar putea să le blocheze acest conținut și chiar să folosească acest lucru în instanță contra celor care nu sunt la prima abatere și care distribuie conținut piratat.

Tehnologia ar putea fi integrată direct în sistemul de operare Windows sau în browsere de internet, servicii cloud și aplicații de redare audio/video.

Brevetul obținut de Microsoft ar putea speria o bună parte din utilizatorii Windows, care folosesc copii nelicențiate ale acestui sistem de operare. Gigantul american abia a căpătat acest brevet, deci el ar putea fi folosit pentru produsele viitoare.

Citește și: Folosesti un Windows mai vechi? Microsoft a facut anuntul oficial. Se intampla de saptamana viitoare

1 Comment

1 Comment

  1. batrinul

    2017-05-13T20:55:43+03:00 at 20:55

    Oricum e varza

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top