Connect with us
proteste

Știri

Miercurea neagră: Proteste față de modificarea Codului Fiscal pe 8 noiembrie

Românii protestează față de modificarea codului fiscal. Sunt așteptate proteste în Piața Victoriei miercuri, 8 noiembrie, începând cu ora 11.00.

Salariații nu sunt de acord cu trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat și se tem că această măsură le va scădea salariile. Aceștia acuză că Executivul nu a făcut o simulare clară pentru a vedea în ce măsură această modificare va afecta salariile.

Nici primarii nu au fost mulțumiți de noul Cod Fiscal, edilii acuzând că scăderea impozitelor va duce la încasări mai mici pentru primării, respectiv la investiții mai puține. În replică, Executivul a decis să acopere din propriul buzunar scăderile de impozite, dar această decizie nu i-a mulțumit pe toți primarii, care se tem că Guvernul nu va avea bani pentru acest lucru.

În ciuda opoziției totale, Guvernul condus de Mihai Tudose pare decis să meargă înainte cu modificările, ignorând toate vocile care se opun. Ședința de Guvern de azi ar urma să înceapă de la ora 13.00.

De altfel, premierul n-a părut foarte deranjat de nemulțumiri și și-a sărbătorit ieri seara onomastica la Vila Lac, alături de alți social-democrați.

”8 noiembrie este Miercurea Neagră pentru economia României. Pentru a cârpi un buget pe care nu a fost în stare să îl gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil să distrugă economia liberă a României. Modificările Codului Fiscal, pe care Cabinetul Tudose intenționează să le adopte printr-un nou derapaj democratic (Ordonanță de Urgență), vor aduce haosul în planurile de afaceri și în salarizare. În acest fel, inconștiența guvernanților distruge orice șansă pentru o economie predictibilă și stabilă în România. Începând cu ora 11:00, vom fi în Piața Victoriei pentru a opri această nouă OUG toxică”, se arată în descrierea evenimentului de azi.

Reamintim că PSD a mai amânat de două ori până acum așa-numita Revoluție fiscală.

Citește și: “Revoluția fiscală” a PSD se amână. Ce se va întâmpla cu salariile românilor

1 Comment

1 Comment

  1. Mirce

    2017-11-08T13:42:25+02:00 at 13:42

    ÎN ROMÂNIA IDIOTOCRAŢIA A ATINS O CULME! Executivul trebuie să joace după cum strigă cel mai tare din PIAŢĂ! Asta se întâmplă într-un sat fără câini şi ocupaţi de nărozi ca în poveştile despre prostia omenească culese şi scrise de I.Creangă! Numai că despre acest scriitor mai nimeni nu mai ştie, că la fel precm I.L.Caragiale prea arată metehnele neamului de la nord de Dunăre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top