Connect with us

Știri

Mihaela Radulescu, pusa intre fostul si actualul iubit

Diva de la ProTV a participat la maratanonul Wings for Life alaturi de iubitul ei, Felix Baumgartner. La un moment dat, in peisaj a aparut si Dani Otil, astfel ca diva s-a vazut pusa la mijloc intre cei doi barbati.

Se pare ca Mihaela Radulescu si Dani Otil au reusit in sfarsit sa treaca peste relatia de sase ani, daca este sa ne luam dupa fotografiile surprinse la Wings for Life. Din poze se vede cum membra juriului de la „Romanii au talent” ii face cunostinta actualului iubit cu fostul, iar cei doi barbati au dat mana amical si chiar au facut cateva glume.

CITESTE SI: Mihaela Radulescu a fost PUSA LA COLT de propriul ei iubit: „Eu sunt SEFUL!”
Momentul nu a durat foarte mult, caci toata lumea dorea sa faca poze cu…actualul Mihaelei Radulescu. Insotit de propria garda de corp, Felix Baumgartner a dat autografe si s-a fotografiat cu fetele care participau la eveniment.

“Ma bucur ca pot fi parte din acest fenomen global – ”Wings for Life World Run”, un proiect minunat, cu o cauza nobila in spate. Dupa ce am fost cel mai rapid om de pe planeta, acum va trebui sa fiu printre cei mai lenti. Voi conduce masina cu 15 km/h si nu voi atinge mai mult de 35 km/h pe parcursul traseului. Fiti atenti, va urmaresc!”, a fost mesajul transmis de Felix inainte de se da startul competitiei cu scop caritabil.

Astfel, parasutistul a fost cel care l-a urmarit indeaproape pe Otil, care a alergat in Bucuresti alaturi de mai multe vedete autohtone.

sursa foto click.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top