Connect with us

Știri

Mihaela Radulescu reactioneaza in cazul criminalului de la ROMANII AU TALENT: „Nici eu nu ii iert un astfel de pacat”

Mihaela Radulescu a reactionat pe Facebook dupa ce PRO TV a luat decizia sa il elimine din concurs pe Andrei Grigoriu, concurentul care a ascuns organizatorilor un adevar crunt din viata sa.

Dupa ce presa a dezvaluit ca Andrei Grigoriu a fost complice la o crima impreuna cu un alt barbat, postul de pe Pache Protopopescu a decis sa il elimine din concurs pe motiv ca i-a mintit si nu poate sa isi asocieze imaginea cu un astfel de infractor.

CITESTE SI: LIAM HEMSWORTH, PREA SEXY CAND FACE SURF

Unul dintre juratii de la Romanii au talent, caruia Grigoriu i-a castigat increderea, este Mihaela Radulescu, care reactioneaza azi pe Facebook dupa decizia de ieri a postului: „Regret ca m-a pacalit si nici eu nu-i iert un astfel de pacat”.

Andrei Grigoriu, in varsta de 30 de ani, a surprins juriul de la ROMANII AU TALENT in editia de vineri, 27 martie, cu un numar artistic impresionant: acesta a prezentat un desen si o poveste de viata care a emotionat publicul si juriul deopotriva.

Acesta i-a mintit pe membrii juriului ca a facut 11 ani de inchisoare pentru ca a tainuit o crima, cand, in realitate acesta a fost complice la acea fapta.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top