Connect with us
Mihai Gâdea, în lacrimi alături de fiica lui: A avut un accident. Se zbate între viață și moarte

Știri

Mihai Gâdea, în lacrimi alături de fiica lui: A avut un accident. Se zbate între viață și moarte

Mihai Gâdea a făcut un anunț trist în prag de Crăciun. A difuzat un clip în care cântă fiica sa, Karina – ”Somewhere only we know”, apoi a povestit că omul care l-a filmat a suferit un grav accident și se zbate între viață și moarte. Acum, toate gândurile bune și rugăciunile se îndreaptă spre el.

Toate gândurile bune către Robert

„Este o mică problemă. Cel care l-a filmat, un om minunat, un profesionist fabulos, Robert, a avut un accident și, în aceste ore, se zbate pe un pat de spital între viață și moarte. Nu am niciun fel de dubiu că va învinge. Zilele și nopțile acestea a fost foarte greu. Știu însă că va vedea într-o zi, această înregistrare, și va ști că toți cei care îl cunoaștem am fost alături de el și nu am făcut altceva decât să ne rugăm în permanență, iar medicii au făcut tot ce au știut mai bine.

Știu sigur că va învinge această bătălie. Acesta este Robert, un învingător, așa a fost mereu și așa va fi și acum. Este un om fabulos, coleg de-al nostru și un foarte bun prieten. Se zbate și câștigă în fiecare zi câte un centimetru. Poate uneori mai mult. Și va învinge. Din păcate, așa este viața. Așa sunt uneori și sărbătorile. Am tot fost la spital în această perioadă și am văzut foarte mulți oameni care veneau pentru cei dragi care duceau diverse bătălii. Aceste sărbători nu ar trebui să fie dramatice pentru nimeni, dar uneori sunt dificile”, a spus Mihai Gâdea, cu ochii în lacrimi, în platoul Antena 3 aflându-se și fiica sa Karina.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Mucenicul teodosie

    2018-12-27T13:41:02+02:00 at 13:41

    ce stire de cacat. Poate poate anul viitor o rezolvati cu BAC-ul. Hai ca nu e asa de greu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top