Connect with us
Mihai Găinușă despre Andra: „Era bună și când era săracă și dezbrăcată”. Poze cu Andra dezbracată

Știri

Mihai Găinușă despre Andra: „Era bună și când era săracă și dezbrăcată”. Poze cu Andra dezbracată

Mihai Găinușă este cunoscut pentru umorul său negru. Andra nu a scăpat de editorialele pe care acesta le scrie pe site-ul comedymall.ro, unde Găinușă și-a amintit de perioada de început a artistei.

Mihai  Găinușă a ironizat-o pe Andra și și-a amintit de perioada ei de început în muzică când ținuta vedetei era mai sumară.

Gainușă: “Andra era bună şi când era săracă şi dezbrăcată! Vezi cum arăta când n-avea bani de haine dar avea voce!

Fosta vedetă de televiziune, Mihai Găinușă, a publicat pe site-ul mai sus menționat chiar și fotografii cu Andra dezbracată.

Spre deosebire de alţi artişti din generaţia ei, Andra nu a avut una ci două chei ale succesului. Pe de o parte vocea, inconfundabilă şi inegalabilă. Pe de altă parte faptul că, tânără şi săracă fiind, viitoarea doamnă Măruţă nu prea avea bani de haine întotdeauna şi atunci se pornea pe la evenimente în dezabieuri.

Curajoasă şi dezinhibată, cântăreaţa nu s-a ascuns niciodată pe după vişin când a venit vorba de pozele sale din tinereţe:

”Este ca şi cum mi-ar fi ruşine de ceea ce am făcut. Ăştia am fost, nu trebuie să ne fie ruşine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am ştiut. De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învăţăm, să prindem experienţă de la cei care într-adevăr cunosc.”

Alăturat, câteva dintre posturile cu care artista îşi rupea publicul pe genunchi, mai ceva ca Trăistariu când îşi îndesa şosetele în chiloţi”, a scris Mihai Găinușă pe site lui, comedymall.ro.

Mihai Găinușă poze cu Andra dezbracată

Mihai Găinusă a retras postarea cu pozele cu Andra dezbracată

Deși este cunoscut că nu obișnuiește să retragă cele spuse, postarea a fost ștearsă de pe site-ul lui Mihai Găinusă, iar pozele cu artista dezbracată au dispărut.

Galerie foto: Andra dezbracată

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top