Connect with us
Mihai Leu operat de cancer. Fostul boxer a suferit o nouă intervenție chirurgicală, în lupta sa cu cancerul.

Știri

Mihai Leu operat de cancer a treia oară

Mihai Leu operat de cancer. Fostul boxer a suferit o nouă intervenție chirurgicală, în lupta sa cu cancerul. Mihai Leu a fost operat chiar în perioada Crăciunului.

Mihai Leu operat de cancer – boxerul risca agravarea maladiei

Fostul pugilist a fost supus unei noi operații pentru a-și trata cancerul de colon de care suferă de aproximativ doi ani. În vârstă de 46 de ani, Mihai Leu și-a petrecut sărbătorile pe masa de operație din cauza unor dureri abdominale atroce. Medicii i-au recomandat să se opereze pentru a evita complicații ulterioare.

Intervenția care a avut loc la Spitalul Fundeni din București, pare să fi reușit, iar Mihai Leu se află în recuperare. Mihai Leu nu este la prima intervenție chirurgicală de acest gen. El a mai suferit alte două operații din 2015 încoace.

Citește și: Boxerul Ed Brown a murit la 25 de ani. Sportivul a fost împușcat în cap

Leu a scris istorie în lumea boxului unde s-a retras neînvins după 28 de partide. După ce a pus „mănușile” în cui, Mihai Leu a cochetat cu raliurile. El a devenit campion național în 2003, la volanul unui Hyundai Accent WRC. Din anul 2010, Mihai Leu este team-manager al echipei Jack Daniels Rally Team.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top