Connect with us
Mihai Nicușor, fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj. De ce a făcut acest gest

Știri

Mihai Nicușor, fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj. De ce a făcut acest gest

Fratele lui Mirel Rădoi, Mihai Nicușor în vârstă de 35 de ani s-a aruncat de la etajul 4 dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Potrivit informațiilor din mai multe surse acesta s-a certat înainte de a se arunca de la etaj cu soția.

Echipajele SMURD aflate la fața locului îi acordă lui Mihai Nicușor Rădoi primele îngrijiri.

Mihai Nicușor, fratele lui Radoi, cunoscut pentru problemele cu legea

La doar 35 de ani Mihai Nicușor Rădoi, fratele antrenorului Mirel Rădoi, este cunoscut pentru problemele sale cu legea. A fost condamnat de la multe ori la închisoare. Ultima sa condamnare a fost de un a și sașe luni cu executare pentru furt.

Acesta a fost eliberat condiționat pentru reabilitare, însă se pare că problemele din familie l-au dus în pragul sinuciderii.

În prag de divort, fratele lui Rădoi Mihai Nicușor depresiv

Probleme cu legea nu au fost singurele care au atârnat de gâtul lui Mihai Nicușor Rădoi, acesta era potrivit unor surse apropiate, în pragul divorțului de soția sa. Căsnicia nu mai funcționat iar certurile au fost tot mai dese.

Nu se cunoscut până în acest moment detalii multe legate de starea sa de sănătate, însă medicii au precizat doar că are un traumatism cranian și o fractură la un picior.

Mirel Rădoi despre fratele său

Aflat în stare de șoc, Mirel Rădoi nu a reacționat încă oficial pe tema tentativei de sinucidere a fratelui său, Mihai Nicușor.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top