Connect with us

Știri

Mihai Trăistariu se dezbracă pe un site pentru adulți

Mihai Trăistariu este din nou în atenția publică, după ce a anunțat că se vinde pe un site pentru adulți. Mai precis acesta și-a făcut un cont pe o rețea de socializare, unde publică fotografii sexy cu el și userii care achită un abonament pot vedea conținutul.

Poze cu Mihai Trăistariu în chiloți

Pe site-ul onlyfans.com, unde Mihai Trăistariu a ales să-și vândă imaginea, acesta publică fotografii în chiloți, dar și unele în care-și arată bogățiile oferite de natură.

Până acum imaginile controversate erau distribuite pe Facebook, fiind des criticat de presă și fani.

Trăistariu a promis că se cumințește, însă dacă n-a avut noroc la Eurovision, se pare că i-a trecut.

Fanii care doresc să-l vadă, se pot abona pentru suma de 5 dolari.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

4 Comments

4 Comments

  1. anonim

    2020-02-12T15:43:05+02:00 at 15:43

    eu nu am nimic cu o fata sau cu o femeie care vrea sa se pozeze! ca in fond se pozeaza frumos in lenjerie intima cu buzele tuguiate:)) da un barbat sa faca de astea! nasol naspa! in fond femeile isi fac pozele chiar si cu sanii fundul vaginul la vedere! dar barbatii baietii sa faca de astea! sa isi pozeze penisul! pectoralii! hai da-o incolo! oricum ce fata femeie il mai place pe asta!

    • Anonim

      2020-04-08T05:58:18+03:00 at 5:58

      Deci să înțeleg că e mai mult decât acceptabil ca femeie să faci poze in chiloți, ba chiar și cu „sânii, fundul, vaginul la vedere „,dar ca bărbat e penibil? Sau cum? :))
      Nu fac parte din fandom-ul lui Traistariu, dar banuiesc ca sunt persoane de sex feminin care apreciază. Femeile hetero nu sunt interesate de alte femei in lenjerie sau cu dosul la vedere. Vor bărbați buni in chiloți sau,mai bine, fără! Si da, vor pectorali si poze cu „dotarea” :)).

  2. anonim

    2020-02-12T15:33:34+02:00 at 15:33

    asta sa stiti ca face de rusine partea masculina barbateasca nu vedeti! la ce naiba ii mai dati nas lui asta!

  3. anonim

    2020-02-12T15:30:10+02:00 at 15:30

    reprezentantul romaniei la eurovision:)) ce sa mai faca papagalul asta la noi! poate la moldova! sau in alta parte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top