Connect with us

Știri

Vremea în iulie 2019: Mihai Vorochievici, meteo din bătrâni. Când e vremea perfectă pentru vacanță

Maestrul Mihai Voropchievici a vorbit despre cum va fi vremea în luna iulie, în fiecare zi. Iată meteo din bătrâni pentru luna iulie, pentru fiecare zi în parte. Când va fi vremea bună și când vin ploi puternice.

Predicțiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Iată cum va fi vremea în luna iulie:

1 – 9 iulie este bine.

10 – 14 – alternează. Ba soare, ba ploaie.

15 – 24 este bine. Puțină ploaie și ceva vânt

24 – 26 – se poarnește vântul.

27 – ploaie mare

28 – 29 ploi mărunte

30 – 31 este bine.

Ce vibrație are numele tău? Tainele lui Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici, meteo din batrani iulie 2019

Mihai Voropchievici, meteo din batrani iulie 2019

Mihai Voropchievici susține că prima literă a fiecărui prenume are o importanță uriașă și că fiecare nume ascunde multe taine.

Acesta vorbește zi de zi despre situația numerologică a zilei, dar și despre lucruri care la prima vedere par banale însă ascund multe informații.

Persoanele a căror nume începe cu litera C

„Astăzi a venit rândul literei C. Litera C imprimă pentru posesorii prenumelor care încep cu C o atitudine inteligentă și sintetică, sunt oameni mândri, hotărâți, ambițioși.

Acești oameni au o minte scăpărătoare și spontană, totodată, dar și excelente abilități de comunicare. C de la comunicare. Oamenii cu C în prenume pot identifica foarte repede esența unei probleme, dar pot găsi la fel de repede cele mai eficiente rezolvări”, a declarat Voropchievici în emisiunea „Magia zilei” de la Antena 3.

„Sunt sociabili și foarte expresivi datorită acestor lucruri au o mare priză la public. Pun preț pe prietenie, fiind oameni sinceri, generoși și devotați”, a mai spus despre cei cu litera C.

Cei care poartă prenume cu literele A și B

„Au o atitudine discretă și moderată, sunt sensibili, emotivi, uneori timizi. Au un suflet însetat de dragoste și prietenie, sunt loiali și foarte înțelegători.

Pentru ei, altul trebuie să inițieze lucuri. Muncește din spate, din umbră, fără să iasă în evidență și realizează lucruri pe care nu le poți bănui de multe ori.

Sunt oameni care iubesc arta, muzica și frumusețea. Deseori sunt dotați cu fantezie și mult talent. Artiștii sunt cei care au de obicei litera B”, a spus Voropchievici în aceeași emisiune.

„Litera ”A” imprimă o atitudine plină de ambiție și de curaj. Posesorii prenumelor care încep cu ”A” sunt oameni puternici, independenți și foarte activi. Acești oameni au o mentalitate de învingători. Întotdeauna caută să își învingă voința și nu se dau bătuți în fața capriciilor.

Sunt direcți și urmăresc obiective precise, le place în mod special să acționeze pe cont propriu. Sunt creativi, iubesc natura și viața.

Defecte: impulsivitatea, agresivitatea, încăpățânarea, lipsea de finețe și egoismul”, a completat numerologul pentru cei cu litera A.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top