Connect with us
Mihai Voropchievici - Ce să faci de Crăciun dacă vrei să ai noroc un an întreg

Știri

Mihai Voropchievici – Ce să faci de Crăciun dacă vrei să ai noroc un an întreg

Mihai Voropchievici a vorbit despre anumite obiceiuri care aduc noroc de Crăciun, dar și despre altele care pot aduce ghinionul aspura noastră.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au vorbit despre ce să nu faci de Crăciun și ce este bine să faci în ziua de 25 decembrie.

Lidia Fecioru a afirmat, la o emisiune TV, că preferă brazii naturali în locul celor artificiali.

„Nu simți aceeași energie dacă e artificial. Bradul natural vine cu energie, chiar dacă se usucă, energiile se păstrează (…) Nu contează cât de mare e. Oriunde îl pui e la fel. De multe ori, e bine să îl lași fără vârf. Nu conteaza culorile ornamentelor”, a spus Lidia Fecioru.

Mihai Voropchievici a completat, afirmând că nu este bine să pui globuri negre în brad.

În ceea ce privește obiceiurile de Crăciun, Voropchievici spune că trebuie să ai vâsc în casă dacă vrei să îți meargă bine.

„Să nu lipsească din casă vâscul. Acel dăunător care crește pe salcie aduce noroc. Să vă sărutați sub vâsc partenerul pentru armonie, prosperitate”, a spus numerologul.

Voropchievici spune că nu este bine să dai nimic din casă de Crăciun și mai ales să nu dai bani de împrumut.

Lidia Fecioru a afirmat că este bine ca de Crăciun, oamenii să ierte. „Să dăruiască cât mai multă iubire de Dumnezeu, să învețe să păstreze căldura și sărbătorile și atmosfera de familie”.

Citește și: Ce poze să nu publici pe Facebook de Crăciun sau de Revelion

Citește și: Obiectul care nu trebuie să lipsească din bradul de Crăciun, pe 25 decembrie, dacă vrei să ai NOROC în anul care vine

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top