Mihai Voropchievici: Ce te face nefericit, în funcție de zodie

30.05.2019
Mihai Voropchievici: Ce te face nefericit, în funcție de zodie

Fiecare zodie are câteva lucruri pe care le face în mod conștient sau inconștient, iar aceste lucruri îl fac nefericit în viață, în relațiile cu cei din jur și cu persoanele dragi.

Iată ce te face nefericit, în funție de zodia ta, potrivit lui Mihai Voropchievici.

Berbec: Nu îșți neglija partenerul. Nu uita când te întorci acasă să îți faci partenerul fericit. Trebuie să păstreze un echilibru încare carieră și familie și să nu fugă. Delimitați-vă timpul.

Taur: Este conservator prin fire și prin teama de a nu greși, își pune frâne în calea fericirii. Cine nu riscă nu câștigă. Prefer să regret că am făcut un lucru decât să nu îl fi făcut.

Gemeni: Sunt plini de voie bună. Să învețe să stabilească prioritățile din viață. Să nu mai facă lucrurile superficial. Să nu caute să îi impresioneze pe cei din jurul lor. Să facă lucrurile așa cum scrie la carte.

Rac: Vede numai partea goală a paharului. Partea goală este egală cu cea plină. Să încerce să se gândească ce puțin a băut dintr-un pahar. Își dă multe incertitudini. Să învețe să spună nu neplăcerilor și să se sprijine pe cei dragi.

Leu: Trebuie să lase deoparte gura lumii. Lumea este bună sau rea. Să caute să fie ei înșiși. Câinii latră, ursul merge. Gura lumii nu acoperă nici pământul.

Fecioară: Este perfecționist. Numai divinitatea deține supremația perfecțiunii. A greși e omenește. Să nu încerce să fie ei Dumnezeu. Pot greși și ei. SĂ nu caute să fie pe locul 1.

Balanță: Are multe oscilații în a lua decizii. Să nu mai facă aceste lucruri, să accepte deciziile luate. Într-un rău există și o parte bună. Să învețe să ceară sfatul altora.

Scorpion: Va trebui să învețe să ierte. Nu uită și nu iartă. Trebuie să învețe să fie mai relaxat și să ia lucrurile care se întâmplă în viață așa cum se întâmplă.

Săgetător: Când e dezamăgit, fuge. Să nu mai fugă, să fie mai iertător în familie și să caute să fie mai liniștit.

Capricorn: Este critic și cu el, dar și cu alții. E nemulțumit de realizările lui și ale altora. Se închide într-o carapace. Să fie mai blând cu cei din jur, să nu se demoralizeze foarte repede.

Vărsător: Atunci când nu poți salva lumea este deprimat. Să încerce să facă niște acte caritabile. Să nu mai fie derimat și să facă niște acțiuni benefice.

Pești: Una visează și alta face în realitate. Cel mai mare defect al lui este să își imagineze pe cineva care nu este așa în realitate. Își face impresii total greșite, nu poate schimba oamenii. Să încerce să își schimbe percepția despre ei, în primul rând.

Previziunile au făcute de către maestrul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.