Connect with us
Mihai Voropchievici: Karma în dragoste în funcție de zodie

Știri

Mihai Voropchievici: Karma în dragoste în funcție de zodie

Există trei tipuri de karmă, grupate fantastic de bine: karma de agresivitate, în care intră și latura dragoste și sănătate. Berbec, Balanță, Rac și Capricorn.

Mai există a doua karmă: karma de atașament posesiv. Asta înseamnă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

A treia karmă este: karma de ignoranță. Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Sunt acele persoane care ignoră cu bună știință persoana din fața lor, care are nevoie de dragoste. Ei intră pe karma asta afectivă. Variantele de karmă sunt multiple.

BERBEC

În momentul în care Berbecul, că este bărbat sau femeie, va înțelege că tot ceea ce înseamnă dragostea pentru el, nu trebuie făcută sub forma de agresivitate. Trebuie să învețe să controleze karma de agresivitate, să înțeleagă că în cuplu dragostea nu se face cu agresivitate, nu se face cu ridicatul mâinii. Dacă ai ridicat tonul și ai lămurit o problemă, asta nu înseamnă că prin agresivitatea respectivă își dovedește cât de multă dragoste are față de partener.

BALANȚĂ

Balanța are de multe ori o proastă utilizare a unor fonduri materiale. Balanța consideră că își poate arăta iubirea printr-un cadou, însă partenerul nu are nevoie de asta. Și de la dragostea imensă se ajunge la tamponare.

RAC

Racul pe cât este de bun, de familist este la fel de agresiv ca Berbecul și Balanța. De multe ori, Racul vine și pune interdicții. În momentul în care lui nu îi convine ceva, atât Racul cât și Capricornul sunt pe axa sexualității. Atunci când lui nu îi convine ceva, nu devine agresiv. El lovește în sexualitate.

SFATURI PENTRU ZODIILE AGRESIVE

Berbecul trebuie să aibă o agresivitate temperată în dragoste, adică afectivitatea lui să nu depășească sfera de exces. Berbecul dacă găsește un diplomat lângă el se poate echilibra. Trebuie să-i dai voie să creadă că ideea este a lui.

Balanța face risipă atunci cân primește în jur multă dragoste. Dacă ai lovit o Balanță, pe tot ce înseamnă afectivitate, ea nu se răzbună, dar nici bine nu își e, pentru că în permanență lasă ceva în urma ei.

Racul să nu încerce să vină cu surplusuri de posesivitate. Racul își apără familia, dar este foarte sensibil.

Cum va fi 2019, în funcție de data nașterii. Prezicerile numerologului Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat cum va fi anul viitor în funcție de cirfra de destin a fiecăruia dintre noi.

Anul 2019 va fi an universal 2. Cifra 2 este o cifră feminină, afectivă, responsabilă, dar și puțin mai dură.

”Sfatul pentru cei care au numărul de destin 2 este să nu se încreadă foarte mult în prieteni și să nu dea bani cu împrumut.Ei vor avea un an bun, vor putea obține un credit, un lucru de care vor avea nevoie.

Cei cu cifră de destin 4 vor avea un an benefic. Vor avea multe oportunități, însă va veni și cu o ruptură. Poate va avea loc un divorț. Cifra 6 este cea mai benefică, cei cu această cifră trebuie să aibă grijă cu relațiile în familie.

Membrii familiei nu trebuie neglijați. Cei cu cifra 8 vor face niște afaceri fantastic de bune în acest an”, a spus Mihai Voropchievici.

În ceea ce privește persoanele cu cifră de destin impară, aceștia vor avea un an mai puțin benefic.

”Cei cu cifra de destin 1 nu vor avea un an așa benefic, ei trebuie să lase de la ei și să se plieze indiferent de situație. Cei cu cifra de destin 3 trebuie să fie mai disciplinați în acest an.

Trebuie să fie responsabil și să muncească. Aceste semnificații se aplică și pentru cei care au cifra de destin 5.”, a mai spus Voropchievici.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top