Connect with us

Știri

Mihai Voropchievici, PRIMELE previziuni pentru 2018, în funcție de cifra destinului

Mihai Voropchievici a făcut previziuni numerologice pentru 2018. El a spus că anul următor va fi unul al schimbărilor și al surprizelor.

„Daca nu am fost atat de ordonati anul acesta, intram cu ceva datorii in anul nou. Mă refer la absolut orice. Tu va trebui sa depui un efort de doua ori. De aceea primele doua luni sunt in trendul anului precedent”, a spus Mihai Voropchievici.

Citește și: Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru spun ce să NU faci de Crăciun

Anul 2018 este tensionat, cu tulburări adminstrative. Tot globul intra intr-un nou ciclu, o noua viata efectiv. Toate energiile sunt distribuite in egala masura pentru toti.

Cei care au cifre de destin impare – pentru ei sunt ani universali mult mai benefici. Singura exceptie este cifra 6, a bucuriei, care se pliază pe absolut toti anii.

Totodata, fiecare om are anul lui personal. Daca ai 1 in anul personal esti pe cai mari . Tu poti sa obtii o promovare. Unu inseamna evolutie. Daca ai an personal 2 si ai inteles ce vrei sa faci, vei merge usor, primesti impulsul respectiv.

Conform lui Mihai Voropchievici, urmează „perioade de mari schimbari la nivel national, anumite eveniment neasteptate, miscari spirutale originale. Posibile conflicte la nivel guvernamental. Griji si temeri pe scara nationala si internationala.”

„Vor fi tendinte mare de indivdualism si independenta. Unele state vor sa isi revendice teritorii, altele vor sa isi dobandeasca independenta. Eliberare de sub orice tutela. Apar legi noi. Legaturile interstatatele vor fi dificile. Suisuri si coborasuri, crestere economica”, a mai spus Voropchievici.

„Prima jumăte a anului, pana pe 1o iunie, o să fie un tumultul”, avertizează numerologul.

„Fiecare individ pune accent pe evoluție personala. Apar numeroase probleme de ordin fizic si psihic. Efort si agresivitati. Probleme de sanatate, de circulatie, cap si ochi. Se intensifica activitatile in domeniul ocultismului”, a apreciat numerologul la emisiunea Adevăruri Ascunse, pe Antena 3.

Cu toate acestea, Mihai Voropchievici spune că „într-un an 1, toate zodiile evoluează spre înțelegere.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top