Connect with us
Mihai Vorpchievici: Cum economisești bani în funcție de zodie

Știri

Mihai Vorpchievici: Cum economisești bani în funcție de zodie

Mihai Vorpchievici a explicat la Antnea 3 cum pot economisii zodiile bani. În emisiunea Adevăruri ascunse, prezentată de Dana Chera, numereologul Mihai Voropchievici a explicat cum poți economisi bani în functie de zodie.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Femeile nascute sub acest semn zodiacal trebuie sa aiba grija cum fac fata impulsurilor atunci cand vine vorba de cumparaturi. Tu esti cea mai vizata zodie atunci cand vine vorba de acele mici produse amplasate strategic la casa de marcat, in magazine. Cand pleci la cumparaturi, fa o lista. Daca ceva nu se afla pe lista, nu cumpara. Incearca sa identifici daca dorintele tale se bazeaza pe nevoie sau moft.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Femeia Taur tinde sa fie practica atunci cand vine vorba de economii. Asta pana cand vreun plan de redecorare apare in vizor. Te poti increde in intuitie pentru de a te abtine de la achizitionarea acelor fabuloase asternuturi din in. Acelea pe care le ai deja iti sunt suficiente pentru moment. In loc sa cumperi decoratiuni sezoniere, incearca sa refolosesti lucrurile pe care le ai deja depozitate, din anii trecuti.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gemenii trebuie sa isi infraneze putin dorintele si sa apeleze putin la intuitia lor… si la extrasul de cont. Esti atat de ocupata mereu incat tinzi sa cumperi un lucru in doua exemplare, numai pentru a salva timpul pe care l-ai pierde in incercarea de a gasi ceva similar. Inchide luminile si televizorul atunci cand nu le folosesti. Tu, mai mult ca orice alt semn zodiacal, primesti cele mai mari facturi la intretinere.

Citește mai departe in Revista TEO

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top