Connect with us
Mike Tyson vizitează miercuri Palatul Parlamentului. Tăriceanu nu este încântat de vizită

Știri

Mike Tyson vizitează miercuri Palatul Parlamentului. Tăriceanu nu este încântat de vizită

Vicepreşedintele Senatului, Ben-Oni Ardelean(PNL), a declarat că fostul campion mondial la box profesionist Mike Tyson va veni, miercuri, la Senat. Americanul intenţionează să viziteze clădirea Parlamentului şi să participe, ca invitat, la şedinţa plenului Senatului, scrie news.ro.

”În şedinţa de miercuri dimineaţă a plenului Senatului va veni şi domnul Mike Tyson, recunoscut în lumea sportului şi a entertainmentului, dar şi a filantropiei, în general. Va veni şi va fi salutat în cadrul şedinţei Senatului”, a spus, marţi, Ben-Oni Ardelean, vicepreşedinte al Senatului din partea PNL.

El a precizat că Mike Tyson, care va ajunge miercuri dimineaţă în Capitală, la ora 11.00, va vizita clădirea Parlamentului.

Fostul campion mondial la categoria grea, în vârstă de 50 de ani, vine în România pentru a participa la conferinţa de lansare a unei băuturi energizante.

Călin Popescu Tăriceanu nu este încântat de această vizită.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că invitarea fostului pugilist Mike Tyson în Senat nu i se pare justificată, el adăugând că ”nu i se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului” şi „îi pare rău” de situaţie, scrie news.ro.

”Eu sunt întotdeauna admiratorul marilor sportivi. Dacă la Mike Tyson ar fi fost numai această chestiune (a activităţii sportive – n.r.) şi tot probabil că nu ar fi fost justificată invitarea lui, aşa cum am văzut”, a comentat Călin Popescu Tăriceanu prezenţa lui MIke Tyson, miercuri, în Partlament.

Tăriceanu a mai spus că, ”pe lângă activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viaţa particular cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare”.

”Un astfel de personaj, component sportive e una, dar nu le putem disocia. Sunt mari sportivi care în viaţa privată au avut un comportament ireproşabil şi îi prefer pe aceia. Cred că cei care au făcut propunerea nu au stat să se gândească foarte mult, din păcate. Nu mi se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului. Din contra, îmi pare rău”, a mai spus Tăriceanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top