Connect with us
Ministrul "Altă întrebare", pe masa de operaţie. Ce spun medicii despre starea lui Florin Iordache

Știri

Ministrul „Altă întrebare”, pe masa de operaţie. Ce spun medicii despre starea lui Florin Iordache

Deputatul Florin Iordache, cunoscut ca şi ministrul „altă întrebare” a ajuns de urgenţă la spital. Acesta a fost internat la Spitalul Floreasca.

Deputatul PSD, Florin Iordache, președintele Comisiei pentru legile justiției a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Acesta se pare că a avut o criză de colecist și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Florin Iordache a fost supus analizelor medicale, iar medicii de la Floreasca au decis să-l opereze de urgență. La ecografie i-au fost descoperiți calculi (pietre).

Profesorul-doctor Mircea Beuran a decis că este nevoie de intervenție chirurgicală

Litiaza veziculară (pietrele la colecist, denumit și veziculă biliară sau „fiere”) este o afecțiune frecventă. Această suferință e întâlnită la 10-20% dintre persoanele cu vârste între 20 și 40 de ani și la peste 20% dintre cei care au depășit 40 de ani.

”Crizele de fiere” așa cum sunt cunoscute în termeni populari provoacă senzații de vomă foarte puternice și dureri de cap insuportabile.

Citeşte şi Alexandru Arşinel a ajuns la DIICOT în această dimineaţă

Actorul Alexandru Arșinel, audiat de procurorii DIICOT. Alexandru Arșinel a ajuns joi dimineață la DIICOT, unde va fi audiat în dosarul medicului Mihai Lucan.

Arșinel a fost beneficiarul unui transplant renal făcut la clinica medicului Mihai Lucan. S-a vorbit atunci că ar fi putut exista unele favorizări care l-a privi pe actor.

Alexandru Arșinel susține că s-a respectat întreaga procedură.

Totul a pornit după ce Emanuel Ungureanu, vicepreşedintele Comisie de Sănătate din Camera Deputaţilor şi omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, îl critică pe actorul Alexandru Arşinel.

Alexandru Arşinel a ajuns la DIICOT în această dimineaţă

Acesta susţine că i-a luat apărarea medicului, spunând că acesta a avut parte de un transplant în mod preferențial.

Emanuel Ungureanu, actual deputat USR, a depus în 2013 o plâgere în care acuza pe medicul Lucan că ar fi acordat tratament preferențial actorului Alexandru Arșinel, însă dosarul a fost clasat în 2015.

„Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil.

Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest.

În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez”, declara săptămâna trecută, pentru MEDIAFAX, actorul Alexandru Arşinel.

În 21 decembrie, Mihai Lucan, fiul acestuia, directorul administrativ al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj, Dan Emil Fofiu – Sânpătreanu şi directorul economic Sanda Rodica Baciu au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, pentru delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Alexandru Arşinel a ajuns la DIICOT în această dimineaţă

În 22 decembrie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a fostului şef al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj şi a fiului acestuia, hotărând să fie plasaţi sub control judiciar.

Conform procurorilor, membrii grupului ar fi prejudiciat Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, inclusiv prin folosirea unui aparat utilizat în tratarea diferitelor forme de cancer prin crioterapie, aparat care ar fi fost transferat la clinica privată fără acte, consumabilele necesare find achitate tot de institut.

Astfel ar fi fost trataţi 159 de pacienţi, findu-le percepute sume cuprinse între 3.000 şi 6.700 euro/intervenţie.

Citeşte şi Vadim Tudor, mesaj de dincolo de moarte. Este înfricoșător ce a putut să prevestească

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top