Connect with us
Ministrul Carmen Dan: „Asistăm iarăşi la o încercare de a impune 'Guvernul meu', aşa cum ne-a obişnuit preşedintele”

Știri

Ministrul Carmen Dan: „Asistăm iarăşi la o încercare de a impune ‘Guvernul meu’, aşa cum ne-a obişnuit preşedintele”

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat joi că Preşedintele Klaus Iohannis încearcă să-şi impună propriul Guvern prin atacurile la adresa premierului Viorica Dăncilă.

„Este un moment în care asistăm iarăşi la o încercare de a impune ‘Guvernul meu’, aşa cum ne-a obişnuit domnul preşedinte.

Dovadă a ceea ce spun este şi declaraţia preşedintelui care, nici nu mai ţinem cont de câte ori, şi-a făcut o obişnuinţă, cel puţin în ultima vreme, de a cere demisia premierului, cred că este a treia sau a patra oară când o face”, a spus Carmen Dan, într-o intervenţie la Antena 3.

Citește și: Prima declarație a lui Ludovic Orban după ce i-a făcut plângere penală Vioricăi Dăncilă

Ea a precizat că, spre deosebire de alte situaţii, acum Iohannis beneficiază şi de „suportul necesar de la partidul care l-a făcut preşedinte”, lucru care „pune într-o lumină absolut nefavorabilă Opoziţia din România”, însă Dăncilă, spune ea, este un om puternic, care nu va ceda.

„Premierul României este un om puternic, este un om care a demonstrat prin tot ceea ce a făcut până în acest moment că este un om cu multă bună-credinţă şi cu dorinţă de a face lucruri bune pentru România, alături de susţinerea pe care o identifică atât în membrii Guvernului, cât şi în coaliţia care a impus, în mod legitim, acest Guvern”, a arătat ministrul de Interne.

Viorica Dăncilă, hotărâtă să meargă mai departe cu mandatul

Citește și: Klaus Iohannis, noi declarații despre chestiunea politicii externe: “Astfel de abordări dăunează grav României”

Întrebată dacă a vorbit cu premierul Dăncilă, Carmen Dan a răspuns afirmativ. Carmen Dan a menţionat că aceasta este hotărâtă să meargă mai departe şi că nu va face în niciun moment un pas înapoi de la obiectivul Guvernului.

„Nu l-am văzut pe preşedintele Iohannis atacând la modul ăsta, absolut incalificabil, un bărbat, un alt premier. Şi-a făcut un obicei din a ataca o femeie, care în plus este premierul României”, a adăugat Carmen Dan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top