Connect with us

Știri

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut toate CNP-urile. Ce are de gând să facă

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a ieșit astăzi în public și a făcut o serie de declarații care pun pe jar societatea.

Tudorel Toader, mutări surprinzătoare în scandalurile momentului

Șeful de la Justiție a lăsat să se înțeleagă că situația din DNA nu poate continua așa, după scandalul cauzat de înregistrările în care Laura Codruța Kovesi le dă indicații prețioase subalternilor în legătură cu dosarul unui premier.

Tudorel Toader a sesizat Inspecția Judiciară în dosarul „Înregistrările cu Kovesi” și, pe lângă această temă sensibilă, a făcut o nouă dezvăluire incendiară.

Toader a vorbit despre arhiva SIPA, caz în care a luat o decizie pe care toți o așteptau.

„Eu știu că sunt, că au fost vizitatori ai arhivei SIPA care la momentul respectiv nu aveau certificate ORNISS. Am făcut cerere la ORNISS să-mi dea numele cu CNP, cu adresa și când voi primi această adresă o voi trimite la procurori.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea o amenință pe Kovesi cu o serie de dezvăluiri

CITEȘTE ȘI: DNA deschide DOSAR PENAL după înregistrările cu Kovesi – DOCUMENTUL OFICIAL

Încă nu am primit adresa, în mod legal va sosi în 30 de zile, eu sper mai repede, dar când ajung în birou sun să văd în ce stadiu este”, a declarat ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Laura Codruța Kovesi face în acest moment cercetări pentru a-l prinde pe cel care a înregistrat-o în interiorul clădirii DNA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top