Connect with us
Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, 8 aprilie, la varsta de 81 de ani.

Știri

Mircea Albulescu a murit la 81 de ani. Reactiile actorilor

Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, 8 aprilie, la varsta de 81 de ani.

Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, 8 aprilie, la varsta de 81 de ani.

Mircea Albulescu suferea de diabet mai bine de 30 de ani si a suferit un puseu de tensiune. Mircea Albulescu avea mai multe probleme cardiace.  De altfel, in urma cu doi ani, a fost supus unei triple operatii de bypass la inima.  Trupul neinsufletit al actorului va fi depus sambata in foaierul Teatrului National din Bucuresti.

Citeste si: Premonitia infioratoare a lui Mircea Albulescu: „Astept moartea, sunt tot mai aproape…”

„S-a mai stins o stea a teatrului si filmul romanesc. Am jucat cu el in film mai mult decat in teatru. A fost un coleg minunat, a fost in zodia mea, a fost Balanta de-a mea. A fost un om deosebit, un om de o valoare incredibila. Rar intalnesti un om de o delicatete sufleteasca pe care o avea. Doamne, Dumnezeule cum se sting oamenii. Ultima oara l-am intrebat ce se intampla cu el, mi-a zis ca nu prea se simte bine”, a spus Ion Dichiseanu la Romania TV.

Citeste si: Cine a fost Mircea Albulescu

Vezi si: Lectii de viata de la Mircea Albulescu 

„Ne-a adus multa bucurie si a avut o viata tumultoasa. E pacat cand mor copii inaintea parintilor si el a avuit tot felul de incercari dina cestea. A avuit o viata plina de iubire, de succes, de nemultumire. A fost maiestuos”, a spus Doina Lazar.

„Vai de mine. Mircea a murit? Mircea Albulescu? Ingrozitor! Mi-aţi dat o veste ingrozitoare. A fost la noi la spectacol in urma cu cateva zile. Nici nu ma asteptam. Pleaca pe rand crema artistilor. Nu era un depresiv, un om care sa se planga. Avea un diabet, dar asta nu l-a oprit sa joace. Ultima oara cand l-am vazut era cel mai bun dintre toti. Era un foarte bun actor”, a declarat Stela Popescu pentru Antena Stars.

„Imi pare si mie rau. A murit un om cu har, un profesionist, ramane în amintirea mea, emotia este foarte mare. Nu-mi place sa vorbesc prea mult. Sa aiba odihna usoara, sus in cer. Dispar atatia oameni de valoare.”, a declarat actriţa pentru aceeasi televiziune.

Nici presedintele Klaus Iohannis nu a ramas indiferent la moartea lui Mircea Albulescu: „Mircea Albulescu va ramane pentru totdeauna in sufletul nostru ca un mare actor, unul dintre cele mai importante simboluri ale teatrului si filmului romanesc. Viata sa artistica a fost o lectie de maiestrie si pasiune. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a scris Iohannis pe Facebook.

Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare, duminica, de la ora 14:00, la cimitirul Reinvierea.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top