Connect with us
Mircea Sandu si Mitica Dragomir, CONDAMNATI LA INCHISOARE CU SUSPENDARE

Știri

Mircea Sandu si Mitica Dragomir, CONDAMNATI LA INCHISOARE CU SUSPENDARE

Mircea Sandu si Mitica Dragomir au fost condamnati la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova.

Mircea Sandu a fost presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) in acea perioada, iar Mitica Dragomir conducea Liga Profesionista de Fotbal (LPF). Decizia luata astazi de instanta nu este una definitiva si poate fi atacata prin apel.

Cei doi grei ai fotbalului au fost acuzati de procurorii DNA de abuz in serviciu in acest dosar. „Convingerea membrilor Comitetului Executiv s-a format doar pe baza materialului succint încheiat de un consilier juridic şi pe susţinerile celor doi reprezentanţii ai FRF, respectiv LPF, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

Euro 2016. Germania – Ucraina, scor final 2-0. Video rezumat

Euro 2016: englezii s-au batut cu rusii si pe stadion I VIDEO cu scandalul

La baza acuzaţiilor formulate împotriva S.C. FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A au stat o serie de acţiuni civile intentate de club fostului antrenor şi manager, acţiuni care au fost prezentate, în mod nereal, ca fiind îndreptate împotriva federaţiei, ceea ce a fost considerat de cei doi inculpaţi drept încălcare gravă a statutului. Deşi măsura urma să fie supusă validării Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal, ea fiind una provizorie, Comitetul Executiv a stabilit că respectiva hotărâre intră în vigoare de la data adoptării sale, respectiv 20 iulie 2011″, scria in comunicatul DNA la momentul in care scandalul a izbucnit in presa.

Cei doi trebuie sa plateasca amenzi penale de cate 370.000 de lei fiecare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top