Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Adriana, in lacrimi din cauza fostului iubit

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MARTI, 12 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Un moment cutremurator s-a produs in emisiunea de azi. Adriana a vorbit, cu ochii in lacrimi, despre un personaj misterios din trecutul ei care a jignit-o pe ea si pe Valentin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Personajul care a hartuit-o pe Valentina este chiar fostul ei iubit. Acesta a avut vorbe grele la adresa ei si a lui Valentin, numind-o pe ea „femeie de moravuri usoare” si pe el „penibil”. Adriana a povestit ce s-a intamplat cu adevarat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Fostul ei iubit ii fusese profesor in anul trei de facultate. Ea a spus ca a inceput sa vorbeasca cu acesta dupa o activitate de voluntariat. Ea a spus ca relatia ei de prietenie cu acesta a durat pana la momentul in care ea a ajuns in casa MPFM.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Am avut o perioada in care am fost mai vulnerabila. Consider ca m-a ajutat sa ma dezvolt si am evouluat mult datorita lui. Dupa aceea nu mi-am mai dorit, poate din mila am ramas alaturi de el. M-a ajutat fratele meu sa ma indepartez de el”, a spus Adriana, cu ochii in lacrimi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Voiam sa ma intorc acasa in Teleorman si el imi zicea ca nu e bine. I-am spus ca nu mai vreau sa stau in Bucuresti. El mi-a propus sa ne mutam impreuna si l-am refuzat. Mi-a zis ca o sa se uite la emisiune. El imi zicea ca nu am cum sa ma fac de ras”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „El a demonstrat ca nu e om dupa ce l-a denigrat pe Valentin. Cu cat il va denigra mai tare pe Valentin cu atat il voi iubi mai mult”, a spus Adriana, dupa care a inceput sa planga in hohote.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Cand am venit aici am vrut sa nu se intample un singur lucru: sa imi dezamagesc familia. Sunt sigura ca prin ce am zis astazi am facut-o!”, a spus Adriana plangand, dupa care l-a amenintat pe fostul iubit ca va avea foarte multe de pierdut si se va razbuna pe el.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top