Categorii Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Cearta intre Denisa si mama ei! Tensiuni intre Tudor si Valentin

MIREASA PENTRU FIUL MEU, JOI, 14 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Tensiuni intre Tudor si Valentin! Cei doi au avut o discutie aprinsa in miez de noapte. Totodata, Denisa si mama ei au avut o conversatie dura.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Discutia a pornit dupa ce Tudor i-a spus lui Valentin ca are unii dintre cei mai puternici sustinatori financiari si acestia i-ar fi trimis haine pe care le va primi cand va iesi din competitie. Valentin a negat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Tudor a inceput, insa, sa lanseze si alte acuzatii: „Nu inteleg de spui ca iesi castigat, spui ca te casatoresti, multe lucruri pe care le spui le spui o faci in asa fel incat persoana de langa tine sa o faci inferioara tie! Daca tu folosesti mereu un anume limbaj ca asa te-ai autoeducat.. tu zici ca tratezi pe toata lumea la fel, dar nu o faci”, a spus Tudor.

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Nimeni de aici nu ma trateaza la fel. De cate ori ai injurat pe aici te-am lasat sa injuri”, a replicat Valentin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Nu inteleg de ce te deranjeaza greselile altora, ti-am zis sa nu mai faci pe prostul”, a spus Tudor. In studioul emisiunii, Tudor a spus ca nu a fost vorba de o cearta, ci ca a fost doar o simpla discutie. Luiza, mama lui Tudor, a spus ca discutia nu a fost pentru a se certa, ci pentru a atenua unele lucruri.

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, mama Denisei a intrat in direct si si-a sfauit fata sa plece din emisiune. „Nu inteleg ce mai spera. A plans foarte mult, nu a mancat, e foarte sensibila. A ajuns acolo, a vazut despre ce e vorba, nu inteleg de ce mai sta. Ii rog pe telespectatori sa o voteze sa plece!”, a spus mama Denisei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Cu ochii in lacrimi, Denisa a spus ca vrea sa ramana, in competitie. Mama ei a reactionat dur: „Vrei sa fii penibila pana la capat? Ai plans toata ziua!”

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More