Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Natasa a plans! Vezi ce s-a intamplat!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MARTI, 19 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Natasa a izbucnit in plans la editia de astazi!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Natasa a primit poze cu mama ei si a fost emotionta pana la lacrimi. „Mi-e foarte dor de ea. Vreau sa stie ca o iubesc. Indiferent cat as fi de criticata, nimic nu ma doboara. Singurul meu punct sensibil e mami”, a spus Natasa, plangand.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Ea a facut si o marturisire emotionanta: „Nu am fost un copil perfect si nu am facut cele mai bune alegeri. Au fost momente in care am fost rebela. Nu stiu daca am iubit vreodata cu adevarat. Mama mea este pentru mine intreaga lume”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „E si ziua prieteni mele cele mai bune si vreau sa ii urez la multi ani. Mi-e dor de ea si ii multumesc ca ma ajuta”, a mai spus Natasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Tanara a mai precizat ca are momente in care simte nevoia sa planga. „Chiar daca afisez o anumita tarie, ajung si eu la un moment in care clachez (…)Am mai multi prieteni in casa. Ma inteleg cu multa lume. Am avut momente in care am plans, nu ma feresc de anumite persoane. Daca simt nevoia sa plang, plang”, a mai spus Natasa.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Mihaela a plans! Afla de ce!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top