Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Florentina si Tudor vor forma un cuplu? VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Florentina si Tudor au fost in centrul atentiei in editia de luni a Mireasa Pentru Fiul Meu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5.  Florentina si Tudor se plac, s-au sarutat , dar spun ca nu formeaza un cuplu.  Baietilor li s-a parut ca Tudor pare foarte indragostit. Florentina a fost cuprinsa de indoieli dupa clipele romantice petrecute alaturi de acesta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Florentina sustine insa ca nu stie daca poate sa fie impreuna cu Tudor. „A existat un moment in care am simtit ca m-am apropiat de Tudor, inainte sa aflu ca exista o fata. Dupa ce am aflat nu am mai vorbit cam doua saptamani”, a spus Florentina. „O sa astept saptamana aceasta si voi vedea.. Ma simt prost ca nu ma pot apropia de el”, a mai spus aceasta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. „Il las pe Tudor sa faca ce simte, o vad pe Florentina foarte rece”, a spus doamna Luiza. „Nu vreau sa fiu asa cu el”, a replicat Florentina. Ea a mai spus ca a avut o singura relatie, care a durat in jur de jumatate de an.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. „Daca ar fi baiatul meu in aceasta problema i-as spune sa mai incerce putin, daca vezi ca ea este atat de rece incearca sa ramaneti prieteni”, a spus si doamna Virginica.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Tudor a plans cand s-a uitat la albumul de poze cu ei doi.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top