Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Cine a fost propus pentru ELIMINARE

MIREASA PENTRU FIUL MEU, SAMBATA, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5: Natasa si Florentina sunt concurentele nominalizate pentru eliminare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Telespectatorii emisiunii vor avea la dispozitie doua saptamani pentru a vota cine paraseste casa MPFM. De altfel, Florentina a declarat ca nu se mai simte bine si ca vrea sa plece acasa. Ea a fost cu ochii in lacrimi si la gala de sambata si a cerut sa intre in cursa pentru eliminare. “Sper sa plec. Nu vreau sa mai stau”, a spus Florentina.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Totodata, Liliana si Oana se vor bucura cateva zile de beneficiile camerei speciale .

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, un cuplu pare in pragul destramarii. Tensiunile  dintre cei doi au crescut in ultima vreme, iar Valentina l-a acuzat pe Aurel ca nu vrea cu adevarat sa se insoare cu ea. “Pentru tine sunt mai importanti banii decat casatoria! Esti fals!”, a acuzat Valentina, in timp ce Aurel s-a aparat spunand ca nu se poate casatori dupa doar patru luni de relatie.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Emotie maxima! Mihaela, Luiza si Tudor, in lacrimi

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top