Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Emotie maxima! Mihaela, Luiza si Tudor, in lacrimi

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Mihaela a plans si in editia de sambata a emisiunii Mireasa pentr fiul meu! De momente emotionante au avut parte si Luiza si Tudor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Mihaela nu se afla in cea mai buna stare de spirit, izbucnind frecvent in lacrimi. Cu toate acestea, ea nu ofera detalii despre motivele care o fac trista. Ea a inceput sa planga si in editia de astazi.

VEZI SI: CINE A FOST PROPUS PENTRU ELIMINARE

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Miheala a marturisit ca s-a trezit cu o stare mai rea. Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii, i-a replicat taios spunandu-i: „Din cinci zile in patru plangi! O femeie fericita nu plange atat de des!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Sunt foarte fericita alaturi de Constantin! S-au acumulat mai multe, nu am dezvaluiri de facut, nu e de cateva zile. E o stare mai melancolica, dar imi trece, am mai avut astfel de stari”, s-a parat Mihaela.

mpfm 23.01.2016

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. De emotii puternice au avut parte si Tudor si mama sa Luiza. Tatal lui Tudor a venit in studioul emisiunii, iar cei doi au sarit imediat sa-l imbratiseze, toata scena provocand un val de lacrimi de bucurie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Sotul Luizei a fost placut surprins de schimbarea de look a sotiei sale: „E frumoasa, frumoasa ca intotdeauna. Am fost tot timpul indragostit de ea”, a marturisit acesta.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top