Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 27 IANUARIE. MPFM SEZON 5. O noua cearta intre Tudor si Luiza

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 27 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Atitudinea lui Tudor fata de ceilalti concurenti a scos-o din sarite pe Luiza si a provocat noi certuri intre cei doi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 27 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Dupa ce Tudor a avut o discutie aprinsa cu Valentin, pronind de la clasamentul competitiei, doamna Luiza a reactionat: „Nu te mai intereseaza ce fac ceilalti.Pai ce am vorbit noi?! Ti-a zis tata ca nu stii cand sa te opresti”. „In afara de tine, cine mai are discutii contradictorii cu altii?! Ce te intereseaza pe tine de ce se plange altul?!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 27 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Tudor i-a spus mamei sale ca se va izola, apoi i-a replicat. „Daca tie ti-ar veni sa ti se planga o persoana, pe tine te-ar deranja si ai trimite-o la plimbare”. „I-as zice ca nu e treaba mea si atat”, a mai spus Luiza.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 27 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Tudor s-a suparat pe mama lui pentru ca ii spune sa taca atunci cand sunt camere pe el: „Ti-ar placea ca fiul tau sa fie un babalau care nu comenteaza”, i-a spus acesta Luizei. Tanarul s-a mai plans ca este provocat de ceilalti concurenti, insa mama sa i-a spus ca el tipa la toata lumea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 27 IANUARIE. MPFM SEZON 5. In studioul emisiunii, Tudor a spus ca nu va tine cont de sfaturile mamei sale, care i-a zis sa se tempereze. „Indiferent de spusele ei, eu o sa fac cum cred eu. Cand sunt atacat voi riposta si voi vorbi cand vreau ce vreau. Unii au noroc ca mama mea este langa mine”, a spus acesta.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Tatal lui Tudor si-a pus fiul si sotia la punct!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top