Categorii Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5: Tensiuni intre Florentina si Tudor

MIREASA PENTRU FIUL MEU, LUNI, 28 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Dupa un Craciun plin de surprize, concurentii de la Mireasa pentru fiul meu au vorbit despre cele petrecute de Sarbatori.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. In ajun, concurentii au fost colindati de cei dragi, iar Alexandru, eliminat din competitie, si-a luat ramas-bun de la prietenii din casa MPFM. Mos Craciun i-a vizitat pe concurenti in timp ce dormeau si le-a lasat cadouri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Mihaela si Constantin formeaza cel mai nou cuplu de la Mireasa pentru fiul meu. Mihaela si Constantin s-au sarutat pasional si si-au pecetluit dragostea. Constantin a marturisit ca el si cu Mihaela formeaza un cuplu de circa doua saptamani.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Noi tensiuni au aparut intre Flornetina si Tudor. Florentina a raspuns zvonurilor potrivit carora a fost influentata de parintii ei ca sa nu fie impreuna cu Tudor. Florentina s- aparat: Daca voiam sa fac un cuplu cu Tudor nu conta foarte mult parerea lor. Il acceptau pana la urma.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Tudor si mama lui au fost nemultumiti de atitudinea parintilor Florentinei de la vizita de Craciun. „N-am vorbit nimic cu parintii Florentinei, nici macar nu au dat buna ziua” a spus doamna Luiza. „Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar era frumos sa saluti. Eu am facut-o”, a spus Tudor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Florentina a spus ca parintii ei nu au salutat-o pe mama lui Tudor pentru ca nu s-au intalnit cu ea: „pe ceilalti i-au salutat pentru ca s-au intalnit cu ei”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Tensiuni au fost si in cuplul format de Cosmin si Oana. Mama Oanei se teme ca relatia pe care o are fiica ei cu Cosmin nu va dura. Oana a incercat sa o convinga ca este vorba de sentimente puternice. „A dat de inteles la inceput ca nu ne place impreuna”, a spus Cosmin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. „N-am inteles ce a vrut mama mea. Mi–a spus ca la inceput nu vede ca noi comunicam. Este, pana la urma, de acord cu relatia, dar ne-a zis sa comunicam mai mult intre noi. In ultima vreme ne-am apropiat mai mult”, a spus Oana.

 

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More