Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5: Cearta intre Crina si Lavinia VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MARTI, 29 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Editia din 29.12.2015 a scos la iveala tensiuni intre Crina si Lavinia, care s-au certat dintr-un motiv banal.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5: Crina si Lavinia, prietene bune pana acum, au avut o cearta care a pornit de la o simpla degustare. Crina a inteles ca Lavinia i-a spus sa manance din ce a gatit, cand de fapt aceasta ii spusese doar sa guste. De aici a pornit totul.

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5: Astrologul MINERVA le-a spus concurentilor ce le rezerva viitorul VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5.”Vorbesti de parca as fi omorat pe cineva”, a spus Crina. „M-am saturat sa te superi degeaba”, a spus Lavinia. Doamna Luiza, martora la certurile dintre fete, a incercat sa calmeze situatia, fara a reusi. „Sunteti agitate degeaba” a spus Luiza.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Indemnata sa mai manance, Crina a refuzat: „Nu mananc sa imi stea in gat!”. „Ma scoti din sarite!”, a replicat Lavinia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Certurile dintre cele doua au continuat si la masa, iar Crinei i s-a facut pana la urma rau de la mancare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. In studioul emisiunii, Crina a spus ca prietenia ei cu Lavinia va continua in ciuda acestui conflict. „Eu mai am cateva scapari pentru ca asa sunt eu. Dar imi trece, nu tin ura”, a spus Crina. „Sutem suparacioase”, a afirmat si Lavinia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, astazi a fost ziua lui Constantin, care a implinit 31 de ani.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top