Categorii Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IANUARIE. MPFM SEZON 5. SCANDAL intre concurenti legat de inchiderea lavalierei!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Editia de vineri a fost una incendiara! Subiectul inchiderii lavalierei a provocat un scandal imens intre concurenti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Joi, Valentin a fost pedepsit si a trebuit sa spele mochetele din casa fetelor, din cauza ca si-a inchis lavaliera in mod repetat. In studioul emisiunii, el si Adriana au acuzat ca Mihaela detine recordul de mesaje primite in ceea ce priveste inchiderea lavalierei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Mihaela a spus ca nu e adevarat: „Au fost cateva dati in care am vorbit in soapta, niciodata nu mi-am inchis lavaliera intentionat”. Adriana a spus apoi ca si Mihaela ar trebui pedepsita.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Intrebati de Mirela Boureanu Vaida daca Mihaela primeste constant mesaje legate de inchiderea lavalierei, cei mai multi concurenti au spus ca da. Ei au spus ca desi ea le primeste, nu le citeste cu voce tare asa cum prevede regulamentul. 11 concurenti au fost de acord ca Mihaela sa fie pedepsita.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Mihaela a rabufnit si a acuzat ca si Valentina si Tudor fac acelasi lucru. Cand s-a intrebat daca si Valentina ar trebui pedepsita, nimeni nu a votat pentru. Mihaela a spus ca ceilalti concurenti au ceva personal cu ea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Mirela Boureanu Vaida a cerut concurentilor sa propuna o pedeapsa pentru Mihaela, generand un val de discutii contradictorii. Ei au cerut sa dea staff-ul pedeapsa, iar in cele din urma s-a convenit ca Mihaela sa faca ce a facut si Valentin, dar in casa baietilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Dati-mi pedeapsa, nu ma intereseaza”, a spus Mihaela nervoasa.

Vezi si: MPFM: SCANDAL intre Natasa si Lavinia!

 

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More