Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Valentina: „Sa vezi aliante noi”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Noi discutii intre concurentii Mireasa pentru fiul meu! Care sunt motivele care stau la baza conflictelor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Conflictul intre Adriana si Ciprian continua. De data aceasta, la baza cuvintelor dure aruncate sta pedeapsa pe care au primit-o concurentii. Adriana:  „A sarit cica Ciprian cu vorba ca din cauza mea s-a dat pedeapsa. Ca am vorbit eu in emisiune. Pai eu mi-am spus parerea, ce a fost in capul meu. I-am pus eu pe astia din staff..”. „Atata ii duce pe unii capu”, a mai precizat furioasa concurenta.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5: Cearta intre Adriana, Natasa si Loredana

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In aerul din casa Mireasa pentru fiul meu exista si un sentiment de suspiciune, cel putin din partea Natasei. Acest lucru este evidentiat si de prezentatoarea show-ului: „De unde a avut Natasa celelalte 2 voturi. Pe primele 2 le stim, sunt de la Eduard si de la Lavinia. Si le-au asumat”.

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Mara Banica catre Adraiana: „Iti lipseste ceva? Bea ceai de tei!”

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5: Gest extrem facut de Adriana si Valentin!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In acelasi timp, relatiile se racesc din moment in moment. Atunci cand Mihaela ii ofera Luizei cafea, aceasta ii raspunde ca s-a decis sa nu mai ia nimic de la nimeni saptamana aceasta. „Doriti cafea, doamna Luiza?”, a intrebat Mihaela. „Nu multumesc. Nu iau nimic de la nimeni saptamana asta. Ca nu am ce sa dau inapoi”, a fost raspunsul Luizei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Discutia dintre Luiza si Mihaela a continuat: „Pai eu nu ma gandesc ca daca dau ceva nu mai primesc pe urma inapoi”, a dorit sa se apere Mihaela, insa Luiza a linistit-o, precizand ca nu se refera la ea. „Dupa aceea suna a altceva intre noi doua si ma refer la lume, la cei de afara”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Conflictul dintre Adriana si Ciprian este intetit de concurenta: „Nu vreau sa mai port niciun dialog cu Ciprian pentru ca eu consider ca nu are capacitatea de a intelege tot ceea ce se vorbeste in emisiunea asta sau ceea ce vorbim noi in afara ei. Si atunci la ce sa ma obosesc, mai rau ma enervez.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In ceea ce o priveste, Valentina este hotarata sa dea cartile pe fata, marturisind ca nu ii pasa daca vorbeste si despre favoritii concursului: „O sa se incalzeasca si mai tare spiritele. Cel putin dupa ce vorbesc eu. Eu le zic de-adevaratelea. Nu stau eu la discutii, cine e unu, cine e doi, cine e ultimul. Eu zic exact cum e, nu ma feresc. Sa vezi aliante noi”.

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. De la ce pornesc tensiunile intre Eduard si Lavinia

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 IANUARIE. MPFM SEZON 5. De ce au plans fetele la petrecerea lor

MIEASA PENTRU FIUL MEU, 4 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Astazi, in platoul Mireasa pentru fiul meu, Mirela Boureanu Vaida este hotarata sa inteleaga situatia dintre Adriana, Valentin si Ciprian. Intrebat de prezentatoare, Ciprian a declarat ca cei doi nu isi asuma pedeapsa primita: ” Nu isi asuma faptul ca pedeapsa a fost din cauza lor. Daca ei nu deschideau problema cu Mihaela nu ajungeam aicea”. In plus, concurentul are si un mesaj pentru Valentin: „Daca gandeai suficient de bine, nu reactionai asa. Te descurcai cu ce aveai. In viata o sa ajungi si la situatia de acum in care nu o sa ai ce manca. Nu intotdeauna in viata poti sa ai totul”

MIEASA PENTRU FIUL MEU, 4 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In locul lui Valentin, raspunsul a venit din partea Adrianei: „Puteam sa am si frigiderul plin, tot as fi fost nemultumita de pedeapsa data pentru ca m-am simtit nedreptatita, cum v-am spus. Daca s-ar fi explicat regulile in casa aceasta eu nu as fi avut ce sa aduc in discutie.”

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top