Categorii Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5: Cearta intre Adriana, Natasa si Loredana

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Curatenia a generat o cearta aprinsa intre Adriana, Loredana si Natasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Discutia a pornit de la faptul ca Adriana nu a vrut sa mature living-ul si dressing-ul: “Crezi ca s-a intalnit hotul cu prostul? Nu fac nimic!”, i-a spus Adriana Natasei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Loredana a auzit discutia dintre cele doua si i-a spus Mihaelei ca „s-a saturat de ifose si ca face curatenie unde vrea”. Ea a mai spus ca Adriana si Natasa „i-ar da una in gura daca ar putea”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In studioul emisiunii, Natasa a explicat ca Loredana a facut curetenie in locul ei, insa fara a-i cere cineva acest lucru. Ea a acuzat ca Loredana a facut curatenie cand nu era ea de rand pentru a si face o imagine pozitiva. „A facut curetenie doar ca sa imi scoata mie si Adrianei ochii”, a spus Natasa. „Pana cand nu am deschis eu discutia despre curatenie nu faceai nimic”, a mai spus aceasta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. „Eu am facut data trecuta tot dressingul! Sa vina sa imi spuna ca n-am facut nimic, nu mi se pare corect”, a spus Loredana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. „Daca ea s-a saturat de ifosele mele, eu m-am saturat de glumele ei(…)eu chiar nu stiu ce i-am facut (…) Trebuie sa inteleaga ca curatenia e impartita in mai multe sectoare”, a spus si Adriana.

 

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More