MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Cine sunt noii concurenti

06.02.2016
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Cine sunt noii concurenti

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In editia de sambata, au fost prezentati noii concurenti de la MPFM. Acestia sunt Marius, Ionut, Alexandru, Vladut, Nicu si Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Marius se considera un barbat carismatic , sincer si cu simtul umorului. Are 26 de ani, este din Pitesti si este in zodia Rac. Lucreaza ca stivuitorist si este convins ca o sa iasa mirele sezonului.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU.  MPFM SEZON 5. Ce concurenti spun ca vor sa plece

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Alexandru are 23 de ani si vine din judetul Mures. Este nascut in zodia Fecioara si spune ca iubeste motoarele si masinile. Se considera un barbat familist si iubitor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Vladut are 19 ani, vine din judetul Neamt si spune ca cea care i-a atras atentia este Cristina. Absolvent al liceului Sportiv, tanarul este convins ca va reusi sa o cucereasca. Nascut in zodia Taur , el sustine ca nu se da batut niciodata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5.Florin are 26 de ani, este balanta si este originar din Constanta. El este absolvent al Academiei navale.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5.Ionut a pornit in cautarea sufletului pereche.El are 20 de ani este berbec si vine din judetul Buzau. A lucrat ca agent comercial si spune ca il atrage Natasa, deoarece este o fire directa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5.Nicu are 20 de ani si provine din comuna Albesti Paleologu din Prahova. Nascut in zodia Gemeni, el spune ca s-a inscris la MPFM pentru Liliana. Nicu a venit insotit de bunica lui, Ioana, care are 70 de ani.