Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Ce concurenti spun ca vor sa plece

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Florin, unul dintre noii concurenti care au sosit sambata in casa MPFM a spus in editia de luni ca vrea sa plece.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. SCANDAL la impartirea cumparaturilor!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Desi nu are decat 2 zile in emisiune, Florin spune ca vrea sa plece si ca nu simte ca aici e locul lui. El a primit trei voturi din partea fetelor si este propus pentru eliminare: „E un avantaj. Nu o sa plec ca un las. Sper sa ma voteze lumea si sa plec. Am inteles ca nu am ce sa caut aici din 2 ore. Daca ma apuc sa spun de ce, nu are rost. Nu sunt pentru show-ul asta”, a marturisit Florin. Si Cristina a spus ca vrea sa plece si ca vrea sa fie pusa in cursa de eliminare cu Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Sase noi concurenti au intrat in emisiune sambata: Marius, Ionut, Alexandru, Vladut, Nicu si Florin. Cel din urma are 26 de ani, este balanta si este originar din Constanta. El este absolvent al Academiei navale.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. MPFM SEZON 5. Cine sunt noii concurenti

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5.  Pe de alta parte Oana i-a-facut o declaratie emotionanta de dragoste lui Cosmin. „Esti sigurul baiat de care m-am indragostit intr-un timp atat de scurt. Chiar daca la inceput au fost clipe in care niciunul din noi nu a crezut in aceasta relatie, afectiunea si dragostea ta mi-au demonstrat ca langa tine vreau sa imi petrec tot restul vietii. Iti multumesc pentru ziua in care m-ai cerut de sotie si m-ai facut cea mai fericita. Iti spun din suflet, te iubesc!”, este declaratia facuta de Oana lui Cosmin.

CITESTE SI: MIRELA BOUREANU VAIDA de la MIREASA PENTRU FIUL MEU dezvaluie cand intra in concediu maternal

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top