Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. SCANDAL la impartirea cumparaturilor!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Impartirea produselor a provocat un scandal intre concurente! Doamna Luiza a cazut la mijloc intre certuri!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5.Metoda aleasa de Luiza la distribuirea cumparaturilor le-a invrajbit pe fete! Ele au fost nemultumite de ce au primit si au inceput sa se certe, apoi au acuzat-o pe Luiza ca face diferente. Oana a acuzat-o ca a cumparat lucruri de care nu aveau nevoie si ca nu i-a dat ce i-a cerut.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In emisiunea de marti, Oana a spus ca desi i-a cerut fructe, Luiza nu o baga in seama. Lavinia a spus ca mama lui Tudor a favorizat-o pe Adriana la impartirea cumparaturilor. Ea a mai sustinut ca nu a primit ciocolata pe care a comandat-o. Adriana a contraatacat si a spus  pe un ton aprig ca Lavinia minte si a primit ciocolata inaintea ei si cele doua au inceput sa se certe.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Doamna Luiza a lamurit apoi situatia. “Lavinia, ma surprinzi si ma dezamagesti si nu e prima oara cand faci acest lucru. Oana a fost suparata pe buna dreptate pentru ca era intr-un loc in care nu o vedeam. Dupa ce a zis ea de diferente, Lavinia a descoperit si ea ca erau diferente. In clipa in care mi-a expirat timpul, pe drumul spre casa, luam produse care nu erau pe lista si n-au putut sa mi le ia inapoi. Ciocolatele le-am luat dupa ce a expirat timpul, le-am golit pe banda. Imi cer scuze fata de staff. Mi-am pierdut si piatra de la inelul de la casnicie. Cand am venit in casa, fiecare a vrut sa fie prima”, a spus mama lui Tudor.

Vezi si: MIRELA BOUREANU VAIDA de la MIREASA PENTRU FIUL MEU dezvaluie cand intra in concediu maternal 

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Ce concurenti spun ca vor sa plece

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top